Şimdi Ara

Tüm Türkiye Beşiktaşı tutuyor bu gece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalnız Galatasaraylılar tutarmı bilmem biz Fnerbahçeliler olarak Beşiktaşı arsenal karşısında destekliyoruz onlar.

Galatasaraylılar genelde benim etrafımda gördüğüm bana söyledikleri şampiyonlar liginden Bu sene de Beşiktaş sayesinde para gelicek elenicekler diye konuşuyorlar

• Kavga çıksın diye açılmış bi konu daha
  • Ben türk takımı diye,şlden para gelecek diye değil beşiktaşın oyunundan dolayı destekliyorum,takımlar arasındaki maddi farklar ortada olmasına ragmen bjknin oynadıgı futbol yüzünden destekliyorum,yoksa umrumda değil türkiye takımı olmaları şl parası vs.
  • Ben Lille'i destekliyordum elendi onlarda.
  • Ben kimsenin desteğine ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta milli takımlar bazında bir maç değil. Ama şu bir gerçek, Fenerbahçelilerin başarı dilekleri ne kadar samimi geliyorsa, Gs'lilerinki bir o kadar sıradan geliyor.
  • Benim açımdan 2 sonuçta işime gelir. Beşiktaş elenirse bütün yayın gelirleri vs. bize kalacak. Elenmezse 2 takımla CL'de mücadele vericez.
  • Kesin bilgi mi? Butun fenerliler destekliyorsa kesin tur atlar besiktas.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CL den para gelecek de sanki benim cebime girecek kulüp yine borç batağında olacak yine M€ lar birilerini zengin edecek bu yüzden GS ın ne kadar para alacağı umrumda değil. Bi Türk takımının ingilizi elemesini, ingiliz taraftarının tribünde göz yaşı akıtmasını seyretmek paha biçilemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaliteli gs lilerde var sahte leride var adam prim için bjk yi destekler ama asıl aklındaki bjk elensede kulübe para gelse
  • Haydi Beşiktaş.
  • bugün beşiktaşlıyım, yarın karabükspor ve trabzonsporluyum. milli puan vs hepsi geçelim şampiyonlar liginde mariboru bate borisov u hatta tüm italyan takımlarını vs izleyip tarafsız olmaktansa yerli bir takımı izleyip onlarla heyecanlanmayı tercih ederim.
  • arkadaş madridden 6 yiyince ölümüne dalga geçersiniz 2 senedir en zor grup gelsin diye dua edersiniz gruptan çıkarız Madrid,Barcelona gelsin diye dua edersiniz şimdi gelip burada BJK'yi FB'yi destekleyin diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Haydi Beşiktaş.

biz de aynı şekilde düşünüyoruz anlık düşünmüyoruz iki takımda şampiyonlar liginde gruplarda olursa ülke puanımız artacak ileri ki seneler de bu herkesin işine gelicek ön eleme belasından kurtulucak 2. olanlar
  • Böyle konuları gördükçe tutasım varsa oda gidiyor, yok neymiş galatasaraylılar tutarmı bilmem, şu saatten sonra tutmam zaten
  • Fenerbahçeliyim avrupada tüm türk takımlarını desteklerim kimsedw umrumda olmaz sonuçta o kulüpler babalarının değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş heves kırmayın ya şöyle konularla... Ben akşama Galatasaraylı başka arkadaşımla maçınızı izleyip, gönülden de olsa destekleyeceğim

Bırakın böyle konularla insanları tartıştırmayın, kim tutarsa tutsun... Önemli olan bu gece o turu geçmeniz.
  • Bir Fenerbahçe'li olarak başarılar ARSENAL. İçimden ezeli rakibimizi desteklemek gelmiyor.
  • Fenerbahçeliler ve bu düşünceleri midemi bulandırıyor.İçiniz dışınız fesatlık
  • Basarilar Besiktas. Para falan onemli degil, 2 turk takiminin kurasi izleriz umarim yarin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23:30 da elendiğimizde herkes damlar buraya, o zaman görürüm tüm Türkiye yi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.