Şimdi Ara

Tüm Türk Takımlarına Başarılar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar tüm Türk takımlarına avrupa da başarılar diliyoruzz... Fenerbahçe , Beşiktaş , Galatasaray , K.Erciyes sporun hepsine başarılar.. Süper Lig de her ne kadar rakip olsakta , her ne kadar birbirimizi kızdırsakta Avrupa ' da TEK YÜREK olalım.. Kimin UEFA sıralamasında önde oladuğu önemli değil şüpesiz ki kimin daha çok Avrupa başarılısı olduğu da belli ama önemli değil bunlar avrupada Galatasaray ' ın Başarısı , Fenerbahçe ' nin Başarısı........ Hepimizin başarısıdır haydi Türk takımları gösterin TÜRK ' lüğünüzü......

• Türk ' ün Simgesi

Tüm Türk Takımlarına Başarılar..
  • Galatasaray,Beşiktaş ve Erciyesspora başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

Galatasaray,Beşiktaş ve Erciyesspora başarılar

Ömer Çauşoğlu GALATASARAY bayrağını öperse o zaman fbye başarılar.
  • quote:

Abi Fenerbahçe de takımımız her ne kadar tmm desteklemiyoruz ama başarılar dilememiz lazım... Keşke güzel şeyler yapabilse takımlarımız... bu arada K.Erciyes çok zor yhaaa
  • quote:

pardon feneri unutmuşum
    onlarda inş bizi rezil etmez
  • İki takımımız da Şampiyonlar Liginde Gruptan Çıkar mı ?

a ) Hayır

b ) Evet

c ) İkiside çıkamaz

d ) Beşiktaş Çıkar

e ) Fener çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Burda fb başarılar desem bile kalbim her zaman yenilmesini istiyor gerçekçi olmak gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***imp***

quote:

Ömer Çauşoğlu GALATASARAY bayrağını öperse o zaman fbye başarılar.

ben Aziz Yıldırım öpsede başarılar dilerim

• bende yenilsin derim ama başarılar da dilerim yine de güzel şeyler yaparlarsa da tebrik ederiz ama onlar bizi hiç tebrik etmemiş olsa da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Futbol_Atesi

bende yenilsin derim ama başarılar da dilerim yine de güzel şeyler yaparlarsa da tebrik ederiz ama onlar bizi hiç tebrik etmemiş olsa da

muha konuyu açtın barı arkasında dur hocam
    ya fenerlıler bizi cokmu desteklıyo avrupadada bız onları destekleyelım desteklelememiz lazım hata yapıyoruz.ben hatta desteklemekte ıstıyorum ama olmuyo işte içimden gelmıyo nıhat ozdemırı selcuk yulayı hatırlıyorum sonra

• hocam ben sadece başarılar diledim yensin demedim ama yenerlerse de tebrik ederim Türk Takımı sonuçta
  • Bencede gerçekci olalım laf olsun diye ona buna başarılar dilemenin anlamı yok.
    Zaten dilekle olacak şeyler değil bunlar
  • Ya bir Türk takımımın başarısı hepimizin başarısıdır.. Ben fener tur atlasa sokakta çıkıpta bağırmam ama insan grur duyar yine de Türk takımı olduğu için sonuçta ve Anderlecht maçında fenerin yenilmesini istiyordum ama sahay girmeye çalışan ve fenerlilere saldırmaya çalışanları görünce sinirlendim olan Türk ' e olucak sonuçta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.