Şimdi Ara

Tüm Teknik Sorunlara Çözüm (TTS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elimden Geldiğince Sizlere Yardımcı Olmaya Çalışacağım. 10 Senedir Bilgisayar Piyasası İçindeyim İnşallah Problemlerinize Çözüm Olurum.

E - Mail Adresim : selcukedirne@gmail.com

Bu Sayfada Her Türlü Teknik Soruna Cevap Verilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xinteractive -- 21 Şubat 2006 4:00:32 >

• bende lga pentium 2.6 işlemci var hiçbirşey yapmadan 45 derecede çalışıyor normalmi
  • Aslında normal ama yine de kasanı izole edebilirsin. Özellikle işlemciyi kızdırmamak lazım. İşlemciler için iyi soğutma çözümleri var mesela ZALMAN ın soğutucuları işini görür.http://www.zalmantech.com
  • Arkadaşlar Umarım Sorunlarınıza Yardımcı Olabiliyorumdur.
  • Geçen yaz aldığım kasanın ram i 512 iken 256 mb görüyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim.
    Ram kingston 512 mb 400mhz ddr(cl3)
    anakart msi k8t neo2-f sc 939 özellikleri
    . çift kanal ddr266/333/400 dört adet 184 pin ddr dimm
    max bellek 4 gb, 2.5 volt ddr sdram

Bir de yeni ram alacam bu özelliklere uygun hangi ram i almalıyım.
  • Aslında anakartın ram i destekliyor ama neden tanımadı anlayamadım? Setup tan ayarlarını bir kontrol et istersen belki de orada ram kısıtlanmıştır yani 256 okunuyordur. Bu aralar kingston ram lar çok uygun ve performans açısından da iyi. Önerim Kingston dur.
  • selam bende de bi directx sorunu war dı oyunları oynuyamıyorum şöyle bi hata çıkıyor karşıma dxdiag da

Direct3D işlevi kullanılamıyor. Sürücünün, donanım üreticisinin son sürümü olduğunu doğrulamalısınız.

dxdiag weriyor bu hatayı lütfen bilen yardım etsin DİRECTX 9C YÜKLÜ OLDUĞU HALDE PLSS

EKRAN KARTI ATİ RADEON 9200 SE YARDIMMMMMMM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burası genel bir forum. Tek konu altında bu işler yapılmaz. Yardım edecekseniz konulara teker teker cevap vereblirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.