Şimdi Ara

Tüm Rock Band-Guitar Hero Şarkılarını ve Dlclerini Çalalım( Pc-Ana Konu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Bir zamanların popüler müzikal simulasyon oyunları olan Rock Band ve Guitar Hero'yu bilmeyen yoktur.Zamanında gerek ekipman bulamama veya konsol sahibi olmamaktan dolayı biz PC sahiplerinin içinde hep bi heves kalmıştır.Bir ara wii emulatörü Dolphin ile uğraştım ancak sorunları vardı customsong yani özel şarkı yükleme olayı çok karışıktı.Klavye ayarları da bir hayli karışıktı.Neyse gezerken yabancı forumda bi oluşuma denk geldim tüm ayarlar vs kurcaladım sonunda başardım.Şu an bu uygulama sayesinde 2000 nin üzerinde RB ve GH serisi oyunları, DLC leri şarkılarını klavye ile çalıyorum.Ve daha çok şarkı ver customsong diye geçiyor.Hepsini ekleyip çalabiliriz.Ve tam kurcalamadım ama ONLİNE olarakda çalabiliyoruz. Haydi gelin bir oluşum kuralım.

    1-Phase Shift’i indirip bilgisayarımıza kuruyoruz. V1.27
    http://www.dwsk.co.uk/
    ( Full olan versiyonu indiriyoruz )

    2-Kurulum bittikten sonra yükleme klasörüne gidiyoruz Phase shift klasörünü açıyoruz.Bu kısımda burada ‘’music ,theme‘’adlı klasörler var burası tema ve şarkıları atacağımız kısım.

    3-Aşağıdaki linke tıklıyoruz ve açılan sayfadan şarkı paketleri indireceğiz. Açılan foruma girdikten bir süre sonra Content adlı başlık aktif oluyor ve altında indireceğimiz şarkı paketleri çıkıyor.

    Tüm Rock Band-Guitar Hero Şarkılarını ve Dlclerini Çalalım( Pc-Ana Konu)

    https://www.fretsonfire.org/forums/viewtopic.php?f=5&t=57010#Guitar_Hero_II

    Örneğin GH1 MSL adlı paketi indirelim.Tıklıyoruz bizi indirme sayfasına (zippyshare)yönlendiriyor ve dosyayı indiriyoruz.Bu dosya torrent mantığı gibi aracı bir dosya ufak boyutlu.Bu kısımda JDownloader 2 adlı programa ihtiyaç duyacağız.Aşağıdaki linkten programı indirin kurun.Az önce indirdiğimiz ufak boyutlu şarkı paket dosyasını jdownloader ile açarak indireceğiz.
    http://jdownloader.org/download/offline

    4-Jdownloader ile indirdiğimiz şarkıları programfiles/phase shift/music klasörü içine atıyoruz.Artık şarkılarımız oyuna yüklendi.

    5-Şarkıları klavye ile çalacağız.Klavyeyi kendi isteğimize göre düzenlemek için programfiles/phase shift/button_data.exe çalıştırıyoruz.Dos ekranı tarzda açılacak bu program bize bastığımız tuşun rakamsal değerini verecek.Biz hangi tuşlarla çalmak istiyorsak onun rakamsal değerini bulacağız.

    Hangi renk hangi tuş olmasını istiyorsanız rakamsal değerini bulup programfiles/phase shift/settings/keyboard.ini metin belgesindeki renge karşılık gelecek şekilde değiştirebilirsiniz.
    Örneğin <GREEN>30</GREEN> (30 un karşıtı A )

    Not:Bende şu an tüm şarkı paketleri mevcut 100 gb civarı.İşlem biraz karışık gibi görülebilir ancak gayet basit takıldığınız yerde yardımcı olmaya çalışırım.

    6-Guitar Hero Warriors Of Rock Teması.zipten çıkarıp theme klasörü içine atın ve oyunu açtıktan sonra options/themedan seçin.uygulayın
    http://www.mediafire.com/file/8428s8l4i2arozu/Warriors+Of+Rock.rar












    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 9 Ocak 2019; 22:43:54 >







  • rb ve gh şarkılarını nereden indireceğiz peki ?
  • Hmm. Cok guzel biseye benziyor aksama hemen deniycem.bende pc uyumlu gitar var zaten.ama online nasil oluyor ucretlimi.bu 2000 sarkilik bir oyun dosyasi mi ? Oyleyse boyutuda vok buyuktur o sikinti degil.yada internet uzerinden indirmeden mi caliyoruz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarkılar RB ve Gh oyunlarından port edilmiş ek olarak kullanıcıların oluşturdukları binlerce şarkı var isteklere göre de şarkı paylaşılıyor.Hepsi ücretsiz.Online denemedim aynı şarkıları kuran birisi olrsa test edecegim.Şu an bende 100 gb aşkın şarkı mevcut.
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Cok iyiymis.bu videolar sana mi ait.niye gitar alip gitarla calmiyosun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videolar bana ait.Gitar bulamıyorum ki bulsam alacağım klavye de zorlanıyorum yada henüz ben alışamadım.Gerçi şarkı toplamaktan ayarlamaları yapmaktan adam akıllı oynama fırsatım olmadı ama şu an çok güzel oldu mod tema şarkılar.
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Phase shift 2 tane var biri full digeride lite hangisininindiriyoruz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4FFD5890 -- 9 Ocak 2019; 14:48:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full olanı indiriyoruz.
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Tamam suan indirdim kuruyorum yanliz o sarkilarinondirecegimiz sitede hicbisey cikmiyor ne yapmamiz lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarkıları sormuştum. indirme linki atar mısın pmden
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    dostum bu ındırılen klasorlerde zıplı olanlarda var onların ıcındekılerı cıkaracakmıyız nasıl olucak tı o Tüm Rock Band-Guitar Hero Şarkılarını ve Dlclerini Çalalım( Pc-Ana Konu)
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    ve ben klasık gherodakı notalara alıstım yuvarlak olanlara burdakıler dıkdortgen senın ılk vıdeonda yuvarklak onlar nasıl ayarlaNIYOR DOSTUM
  • O klasörde ki zipten çıkarılmış halde olanlar sarki paketkerini direk music klasörüne atacaksin. Jdownloader indirdikten sonra zaten zipten cikarmis olarak tamamlıyor.



    Guiter hero temasindan bahsediyosun yukarıya yazacagim indirme linklerini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Hersey tamam distum sarkilari ekledim vs zaten bu sarkilarin yuzde 90 i bende vardi gitar hero world tour oyununa 25 gblik data paketiyle eklemistim ama bu daha avantajli gibi geldi daha akici ve 2li notalarda (hani parlak olanlar strum vurmadan calidiklarimiz) onlar islemiyordu illaki strum basman gerekiyordu.tek eksisi world tur da hyperspeed ayarlayabiliyordum ben hep 5 te caliyordum simdi burda klasik olunca zorlaniyorjm biraz bununayarlamanin bir yolu yokmu acaba ?

    Bu arada buda benim videolarim eski baya

    https://www.youtube.com/playlist?list=PLgvMLVnxKIlG29UvwLhXB4Ido4mmtpDvM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4FFD5890 -- 10 Ocak 2019; 11:22:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun çok avantajlı en başta dediğin gibi çok akıcı ve ayarları çok esnek.ATI 4650 ekran kartı olan pc de dahi çalışıyor sistem gereksinimi çok düşük.Ek olarak diğer guitar hero world tour 25 gblık şarkı paketinde 550 civarı şarkı var ben şu an 2900 şarkılık bi arşiv yaptım ve şarkı data sayfası var ekstra ekleniyor oradan oyunlarda olmayan şarkıları da ekleyebiliyosun.En önemlisi online var akşam istersen bi deneme yapalım.Hyperspeed olayını bilmiyorum.Elimde gitar yok o biraz sıkıntı yaşatıyor.Tema değişimi var,arkaplanda dönen videoları bazı işlemler yaparak değiştirebiliyorsun ben metallicanın konserlerinde vs.attım hoş oluyor.Telif olduğu için yayınlayamadım.
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Olur eger online yapabilirsek deneyelim.ve ben o verdigin linkteki sarkilarin hepsini indirdim ona ragmen 744 sarkinoldu sen nasil o kadar sarki yaptin baska biryerden paketlerdeminindiriyoruz varsa link atarmisin buraya 2016 17 18 19 yilina ait yeni sarkilar falan super olur.birde turkce yok dimi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada metalica arka plani nasil yapabilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    selam hocam ya bende suan 940 sarkı varda bu phase sıft acılırken nıye yuklenmesı uzun suruyor sarkılarıda her acılısta fıltrelıyor.dırekt gırmesı gerekmıyormu.mesela sende 2900 sarkı var senınkının daha gec acılması lazım oyle mı pekı sende de ?
  • Şu an bende o kadar şarkı yok silip paket paket halinde çaldıkça ekliyorum ve oyluyorum ki sonra bulup çalması kolay olsun.Çünkü şarkı bir hayli çok.Geç açılması konusunda evet daha az şarkıya göre 3bin şarkı varken geç açılıyordu ancak öyle sorun edecek bir gecikme yok.Normal diğer oyunlar kadar diyebilirim bende hatırladığım kadarı ile.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.