Şimdi Ara

Tüm Portlar Kapalı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom kullanıyorum. Huawei HG630a modemi ile port eşleştirme (yönlendirme) yaptığımda bir şeyi fark ettim.

ip adresim ile portu kontrol etmeye çalıştığımda 80 portu dahil tüm portlar kapalı???

nasıl oluyor bu??

Tüm Portlar Kapalı???

Tüm Portlar Kapalı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZewZack -- 30 Ağustos 2018; 1:16:23 >

• arkadaş 443, 80, tüm portlar kapalı diyor. her yerden deniyorum sonuç aynı??
  • 80 portunu kendim eklemeye çalışınca böyle bir şey oldu??

Tüm Portlar Kapalı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZewZack -- 30 Ağustos 2018; 1:23:14 >
  • isp port açmayı mı engelliyor?? ne oluyor ya
  • ISS port açmayı engelliyor evet. Bilinçli olarak engellenmedi ise bile bir şekilde kısıtlanmış durumda. Özellikle TT yapıyor bunu. Fakat hemen emin olmayalım. Eksik veya yanlış yaptığınız bir şeyler olabilir. İsterseniz teamviewer aracılığıyla yardımcı olmaya çalışırım. 80 portunun açık olması gerekiyor. Kapalı dediğiniz için atlamış olabileceğiniz bir nokta olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    hocam başka bir modemde daha deneyeceğim olmadı tv geçebiliriz.
  • Bana da aynı hatayı verdi. Başka modem denemenize gerek kalmadı. Sitede problem var herhalde. Ayrıca bu port tam olarak ne işe yarıyor ? "Web" diye yazılmış ama mantığı nedir açık olmasının ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bir nevi ip adresinden (mesela 88.2**.***.** gibi) kendi ip adresinize port açarsanız, server olmuş gibi size bağlanılabiliyor. ben 27015 portu (valve, half life) denedim ama olmadı.
  • ZewZack kullanıcısına yanıt
    Evet iste portun ne ise yaradığını biliyorum da, bu 80 portun tam olarak neyi ilgilendirdiğini anlayamadım :) kısacası kim baglanmak istiyor? Yani program mı, oyun sucusu mu, kamera icin mi. Bu 80 port nedir?

• Yoksa misal CS sunucusunun bize baglanabilmesi icin once 80 portun acık mı olması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 30 Ağustos 2018; 16:34:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZewZack

hocam bir nevi ip adresinden (mesela 88.2**.***.** gibi) kendi ip adresinize port açarsanız, server olmuş gibi size bağlanılabiliyor. ben 27015 portu (valve, half life) denedim ama olmadı.
    Dostum olmuyor. Ben de modemde 80 port açtım. TCP&UDP ve sonra girdiğin siteye girdim ve başarısız sonuç aldım. Ayrıca cs için port açıp denedim, onda da hata alıyorum. Başka sitelerde de denedim, ama sonuç closed. Yani açık değil. Modemim yeni Asus n16
  • bilmiyorum hocam bir de 27015 portunu açmayı deneseniz? 80 portu klasik internete bağlanma portu
    Sen söylemeden önce denedim az önce. Ayrıca modem port listesindeki Counter strike'ıda seçip denedim, diğer türlü manuel 27015 girerek denedim. Senin site ve bir kaç benzer sitede başarısız çıktı. Kafaya taktım ben de :) Konu takip...Halledersen lütfen yaz başlığa...
  • türk telekom bütün portları engelliyor anlaşılan.

lan sana ne benim portlarımdan arkadaş.

otu boku engellemeleri yetmedi, dpi de çığır açtıkları yetmedi bir de portlara göz dikmişler.

sapık gibiler ya.

• kuasudba kullanıcısına yanıt

evet hocam mlsf illa ki statik ip alıp port açmanız gerekliymiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZewZack -- 15 Şubat 2021; 18:55:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZewZack

evet hocam mlsf illa ki statik ip alıp port açmanız gerekliymiş...

ya benim statik ip almama gerek yok, cgn de değilim zaten.

ama nedense internetteki sitelerden port testi yaptığımda bütün portlar connection timed out diyor.

cgn de olsam uğraşmam zaten.

hocam o zaman modemden port açmanız gerekebilir.

ve hangi sağlayıcıdasınız? cgnde olmamak çok büyük bir nimet bana göre  

türk telekom.

modemden port açtım.

gta 5 için konuşuyorum. şu anda nat type: moderate diyor.

port açmam bunu değiştirmedi maalesef.

dmz diye bir ayar varmış, bunu yapınca nat type: open oluyor. (ki istediğim bu, ama bunu port yönlendirme ile yapabiliyor olmalıydım.)

çok garip yani dmz ile açık gözüküyor hmm valla garip :D

belki modem engelliyordur. anlayamadım.

modemi de tt den almışlar.

kendi yazılımları var içinde.

üşenmeyip başka modemle denemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.