Ben eglence icin burada olsam sizden DETAYLI parcalarinizi eskileri yenileri istemem. Parca dediginiz oyle de yazilmaz. Bir sisteminiz varsa detay isteniyorsa gtx260 denmez...
Faydam sizin bana sizin sisteminiz ile ilgili DETAY verdiniz kadardir. Yani detay veremezseniz nasil cevap verilebilir... Oyun oynamiyoruz ciddi bir seyden bahsettigimiz icinde detaya ihtiyac duyuyorum size yardimci olabilmek amaci ile. Siz bana suradan aldim buradan getirdim ikinci el aldim cevaplari veriyorsunuz. Yazacaginiz seyler basit zor degil.
en basiti... AMD 955BE 125w ( 4 cekirdek oldugu ortada) 870a-ud3 kingston ddr3 1333 yada a-data plus 1600... biri 1.5v biri 1.65 volt... 550w aopen psu 5 yillik 1gb seagate st1000325as Bu eski sistemim
1 uzun 2 kısa ise ekran akrtı ile alakalıdır veya girdiği yerde problem olabilir imkanınız varsa elinize bir silgi alıp ekran kartının girdiği yerleri silgi ile temizleyiniz silerken diğer komponentlere dikkat ediniz
Bende aynısını söyleyecektim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme