Şimdi Ara

Tüm paramla piyango bileti alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler tükenmek üzereyim, yaş 26, ailemle yaşıyorum, açıktan yazıldım bu sene üniyi bırakıp, yok güç yok napcagımı bilmiyorum, 3 tane bilet aldım bekliyorum çıkmasını, 400 lira param var son, ciddi ciddi hepsinle bilet alayım mı? soruyorum size, 40 tane çeyrek bilet alıp amorti bile çıkmazsa kendimi vururum sanırım, zaten şanslı değilim, bilmiyorum napsam. bir projem var onu gerçekleştirmek için 20000 tl gibi rakam şart.

• kaç milyon kişi alıyor
    40 taneden birine çıkması zor.
  • benim arkadas almıştı yüz liralik birine amorti vurmuştu sadece yazık olur parana onun yerine az daha ucuza yüz iki yüz kolon falan on numara, sayısal loto oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen ben de biliyorum zor, şans bu kimi bi tane alıp kazanıyor kimisi deste deste alıyor tık yık. kaç bin lira yatıran tanıdık vardı ama hiç çıktığını görmedik, belki de çıkıyor ufak ufak biz bilmiyoruz, zaten zenginler.
  • Denemeye değer al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beasley.

Denemeye değer al.

işte onu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Later

quote:

Orijinalden alıntı: Beasley.

Denemeye değer al.

işte onu düşünüyorum.

400 lira ile ne yapacaksın zaten düşünme al hemen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • küçük ikramiyeler çıkıyor hocam 100TL'lik falan çeyrek olsa 25TL geliyor mesela belki ufak bir kar yapabilirsin geçen sene ben yarım bilet almıştım 50TL geri almıştım 30TL kar yaptım galiba
  • alıcam ya, ya iyice batarım ya çıkarım yapacak bi şey yok.
  • az çok iddaadan anlıyorsanız sağlam kupon yapıp ona basın bence hiç değilse kendi şansınızı kendiniz belirlersiniz 3 oranlı bir kupon yapsanız 800 lira kara geçersiniz, yok ben iddaa'dan anlamam derseniz gidin hepsinle bilet alın zaten illaki bir kaçına bir şeyler vurur en kötü ihtimal o 400 lirayı geri alırsınız zaten, belli mi olur belki büyük ikramiye çıkar eğer biletleri alırsanız konuyu güncelleyin biletleri kontrol ettikten sonra da sonuçları yazın, eğer 2-3 gün içinde cevap gelmezse bilin ki büyük ikramiye buna vurdu beyler SS falan alın peşini bırakmayalım bizim gazımızla alıcak biletleri alırsa
  • quote:

beyler tükenmek üzereyim, yaş 26, ailemle yaşıyorum, açıktan yazıldım bu sene üniyi bırakıp, iş yok güç yok napcagımı bilmiyorum, 3 tane bilet aldım bekliyorum çıkmasını, 400 lira param var son, ciddi ciddi hepsinle bilet alayım mı? soruyorum size, 40 tane çeyrek bilet alıp amorti bile çıkmazsa kendimi vururum sanırım, zaten şanslı değilim, bilmiyorum napsam. bir projem var onu gerçekleştirmek için 20000 tl gibi rakam şart.

iddaa oyna. banko maçları bul sistem oyna kaldırırsın birşeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

az çok iddaadan anlıyorsanız sağlam kupon yapıp ona basın bence hiç değilse kendi şansınızı kendiniz belirlersiniz 3 oranlı bir kupon yapsanız 800 lira kara geçersiniz, yok ben iddaa'dan anlamam derseniz gidin hepsinle bilet alın zaten illaki bir kaçına bir şeyler vurur en kötü ihtimal o 400 lirayı geri alırsınız zaten, belli mi olur belki büyük ikramiye çıkar eğer biletleri alırsanız konuyu güncelleyin biletleri kontrol ettikten sonra da sonuçları yazın, eğer 2-3 gün içinde cevap gelmezse bilin ki büyük ikramiye buna vurdu beyler SS falan alın peşini bırakmayalım bizim gazımızla alıcak biletleri alırsa

yok hocam, iddadan acayip kaybettim ben öyle böyle değil, anlamakla alakası yok bunun, 1.10 luk maçta yatıyorsun yeri geliyor, 20 maçtır yenilmeyen takım 20 maç yenilen takıma yeniliyor falan, o daha büyük risk az para için.

• geçen sene seri bılet aldık hatta konusuda vardı forumda 900 tl tutmustu,gerı dönusu 400 felan oldu bence degmez cıkacaksa tek bılete cıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

geçen sene seri bılet aldık hatta konusuda vardı forumda 900 tl tutmustu,gerı dönusu 400 felan oldu bence degmez cıkacaksa tek bılete cıkar

seri almam zaten
  • quote:

beyler tükenmek üzereyim, yaş 26, ailemle yaşıyorum, açıktan yazıldım bu sene üniyi bırakıp, iş yok güç yok napcagımı bilmiyorum, 3 tane bilet aldım bekliyorum çıkmasını, 400 lira param var son, ciddi ciddi hepsinle bilet alayım mı? soruyorum size, 40 tane çeyrek bilet alıp amorti bile çıkmazsa kendimi vururum sanırım, zaten şanslı değilim, bilmiyorum napsam. bir projem var onu gerçekleştirmek için 20000 tl gibi rakam şart.

Umarım yardımcı olurum.her alanda parayı kovalayan biriyim.(iddaa(çok yüksek miktarlar),piyango,şans oyunları,çekilişler vs)
    Geçen Mc Donaldsta İpad kampanyası vardı.Ice tea alan herkese 1 çekiliş hakkı 50 yi geçik yolladım 65 kuruştan bu riske girmeye değer die hatta foruma koydim senin gibi bu kadar kart var alim mi die.

Hiç birşey çıkmadı sonra bi abi forumdaki konuyu görüo.Ona çıkmış ama çekiliş tarihindeki fiş olmadan alamıodu.Gittim fişi satmaya marketlerin verdiğe fişe sağolsun 50 tl verdi.Dediği söz şu oldu hayatımda böyle şeyler hayatta çıkmadı geçen ölesine bi tane yolladım çıktı dedi.

Ben 50 yi geçik yolladım halbuki 200 ipadi geçtim 200 yedeklere bile giremedim.

Şu bi gerçekki eğer bir şey senin kısmetinse o bitaneye çıkar.Değilse istediğin kadar uğraş.

Al 4-5 tane çıkarsa çıkar...Paranı çarçur etme.

• Bu işin bir yolu yordamı var hocam sen hiç 100 200 bilet alan adama büyük ikramiye çıktığını duydun mu ? 1 tane alırsın çıkarsa ekime çıkmazsa s.....

Birde 100 bilet alıp çıktığı düşün 99 bilet masrafın oldu
  • Kötü yönlendirmek istemem ama al bence. İllaki bir şeyler çıkar. Belki büyük ikramiye bile çıkar. Bir gün çık dışarı, 40 ayrı yerden 40 ayrı bilet al. Çıkar illaki bir şeyler Çünkü ailenle yaşadığın için yemek-barınak-giyecek sorunun olmadığına göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Bu işin bir yolu yordamı var hocam sen hiç 100 200 bilet alan adama büyük ikramiye çıktığını duydun mu ? 1 tane alırsın çıkarsa ekime çıkmazsa s.....

Hangi biletten aldın söyle bizde almayalım o biletten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Bu işin bir yolu yordamı var hocam sen hiç 100 200 bilet alan adama büyük ikramiye çıktığını duydun mu ? 1 tane alırsın çıkarsa ekime çıkmazsa s.....

Hangi biletten aldın söyle bizde almayalım o biletten

bu kadar hızlı olmayaydın iyiydi

• milli piyango biletleri 10 milyon numara üzerinden basılıyor.yani kazanma ansın 10 milyonda bir.40 bilet alırsan bu 40'e bölersin.

bana mantıklı gelmiyor.şans oyunlarına yatırım istiyorsan sayısal loto veya şans topu oyna.kolonu 75 kuruştan oynayacağın her fazla kolonda matematiksel olarak kazanma şansın piyangodan fazla olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -kibar- -- 15 Aralık 2012; 0:19:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.