Şimdi Ara

Tum paketleri olan hesap ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Icinde tum eklenti paketleri olan bir hesap ariyorum oyuna yeni basliyicam ama paketler fiyatina icinde 90level karakter olan hesaplar varmis bende 0 dan baslicak bile olsam boyle almanin daha mantikli oldugunu dusundum teklifleri bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2. Eğer şuan için geçerli olan MOP pakedi yeterliyse evet 90 lvl karakterli hesaplar paket fifatlarına gidiyor fakat dezavantajı var.

3 eğer hesap sahibinin kimliği ile blizzarda başvurması halinde hiç birşeyi garanti edemezsiniz ve tüm paranız havaya gider hesap sahibi kanıtlarsa geçmiş olsun.

• Bir arkadaşını oyunu oynamaya ikna et beraber RAF sistemi ile başlayın. Diğer türlü arkadaşın dediği gibi olacak hiçbir garantisi yok accountun. RAF sistemi ile birkaç günde 90 level olursunuz zaten.
  • wod la gelen boostun kullanılmasınıda önermiyorum ben...90 sana booslamak yada 90 lvl karakter almak bence dez avantaj...Bir anda milyon tane skill çıkıyor karşınıza...Bence 1 lvl den başlayıp yavaş yavaş oyunun zevkini ala ala lvllemek...Skilleri bu sayede öğrenip alışıyorsunuz.Bir anda 90 olunca bunlar olmuyor.
  • Bu arada bir arkadaşım 3.5 senedir oynadığı accountu eski sahibine kaptırdı. Adamın abisi kardeşinin kimlik bilgilerini göndererek geri almış ve şuan abisi herşeyin üzerine hazır konarak oyun oynuyor, bu tip riskler kaçınılmaz.

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Bu arada bir arkadaşım 3.5 senedir oynadığı accountu eski sahibine kaptırdı. Adamın abisi kardeşinin kimlik bilgilerini göndererek geri almış ve şuan abisi herşeyin üzerine hazır konarak oyun oynuyor, bu tip riskler kaçınılmaz.

O zaman panda bir karakter acmak istiyen birisi paketlere toplam kac tl oder?

• Guncel

• ben satmayı düşünüyorum ama hesapta full wow paketlerinin haricinde diablo 3 starcraft ta mevcut. bunlarla beraber olunca fiyat artar tabi. ama düşünürsen özelden mesaj at. diğer oyunlarda arada oynarsın. diablo 3 oynarsan herşeyin hazır :) starcraft oynarsan 30 lvl (yanlış hatırlamıyorsam) kasmışım. lig olarak ta fena değildi. ortalarda yani.

Orijinalden alıntı: AtlBthnEml

wod la gelen boostun kullanılmasınıda önermiyorum ben...90 sana booslamak yada 90 lvl karakter almak bence dez avantaj...Bir anda milyon tane skill çıkıyor karşınıza...Bence 1 lvl den başlayıp yavaş yavaş oyunun zevkini ala ala lvllemek...Skilleri bu sayede öğrenip alışıyorsunuz.Bir anda 90 olunca bunlar olmuyor.

Hocam ben raf ile kastım ona rağmen gelen skillere yetişemedim. Paladin kasarken holy light'ı anca 45 te farkettim
  • Metin2 değil bu, direk 90'dan başlarsan hiçbirşey yapamaz, şehirlerde tek başına dolaşırsın bütün gün. Oyunda ne yapacaklarını öğrenebilmek için 1lvl'dan başlaman lazım çünkü neredeyse her level'da oyun hakkında yeni birşey öğreniyorsun.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.