Şimdi Ara

Tüm oyunlarda sıkıntısız çalışabilen kaliteli oyun kolu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben her oyuna sıkıntısız destek veren.. Bağlantı Sorunu olmayan malzeme kalitesi iyi ve konforu iyi bir kol istiyorum arkadaşlar..
    Logitech f510 f710 F310 serisi
    Xbox 360 pc kontroller

Sizin önerileriniz ve tecrübeleriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zalimahmet kullanıcısına yanıt
    F710 gayet rahat ve her oyuna uyum sağlıyor. Tek sorunu tanıtması biraz sıkıntı çıkarabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

F710 gayet rahat ve her oyuna uyum sağlıyor. Tek sorunu tanıtması biraz sıkıntı çıkarabiliyor.

Tanıtması derken hocam.. Ya ben kablosuzun getirdiği pil bağlantı lag gibi sıkıntılarla uğraşmamak için aslında f510 modelini bbeğenmiştim hocam ama o da üretimden kalktı mı ne uapfı

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

Tanıtması derken hocam.. Ya ben kablosuzun getirdiği pil bağlantı lag gibi sıkıntılarla uğraşmamak için aslında f510 modelini bbeğenmiştim hocam ama o da üretimden kalktı mı ne uapfı

Windows'un kolu görmesi biraz zorluyor. Bazen ayar yapmanız gerekiyor. Xbox kolu gibi göstermeniz falan. (Windows 8'de böyle) onun dışında pek sorun yok. Yalnız kasanın arkasına bağlamayın alacaksanız. Kol sapıtıyor bazen. Öne aldım rahatladım ben.

• quote:

quote:

quote:

Windows'un kolu görmesi biraz zorluyor. Bazen ayar yapmanız gerekiyor. Xbox kolu gibi göstermeniz falan. (Windows 8'de böyle) onun dışında pek sorun yok. Yalnız kasanın arkasına bağlamayın alacaksanız. Kol sapıtıyor bazen. Öne aldım rahatladım ben.

Bana f710 algı konusunda çok güçlü değil gibi geldi okuduklarımdan hocam.. Ben uzun ömürlü birşey olsun istiyorum.. X360 kolu alsam beni uzun yıllar tüm oyunlarda sıkıntısız destekleyebilecek mi ki? Sonuçta logitech f serisinde d Mode var ve bu modda tuşları istediğin gibi ayarladığın için oyunun desteği olmasa da çalışıyor burada işte insanın aklı karışıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana f710 algı konusunda çok güçlü değil gibi geldi okuduklarımdan hocam.. Ben uzun ömürlü birşey olsun istiyorum.. X360 kolu alsam beni uzun yıllar tüm oyunlarda sıkıntısız destekleyebilecek mi ki? Sonuçta logitech f serisinde d Mode var ve bu modda tuşları istediğin gibi ayarladığın için oyunun desteği olmasa da çalışıyor burada işte insanın aklı karışıyor

Xbox kolu kullanmadım açıkçası. O konuda bir şey diyemem. F710 eski yeni her oyunda çalışıyor ki kablolu bulabilirseniz onu da alabilirsiniz. Onda sorun yaşayan duymadım. Hatta bir incelemesi var sitede sanırım. Yapı olarak aynı zaten.

• Kafam çok karıştı çok.. Xbox 360 pc Gamepad alacağım galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çift monitör ve oyunlar
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.