Şimdi Ara

Tüm oyunlar ile uyumlu gamepad tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tüm oyunlar ile uyumlu ve sorunsuz çalıştıran bir gamepad arıyorum . Tasarımı Xbox ve Ps3 kollarından farklı olmasın . Bütçe önemli değil iyi bir şey almak istiyorum .

• bende rumblepad 2 var oyunlarla ayarlayarak kullanabiliyorsun.kalite olarak da hat safhada.benim bu urun ile arasinda kaldigim bir chillstream var.onun sekli xbox kollarina benziyor.onun da en buyuk ozelliklerinden biri kendi ayarlarini oyunda kendi yapmasi.kullanmadigim icin sekli/rahatligi/kalitesi hakkinda birsey soyleyemeyecegim.ben gerek sekil gerekse titresimden dolayi rumblepad 2'yi secmistim.
    rumblepad 2
    http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.GAME.GP.009/LOGITECH-Rumblepad-2-Titresimli-940-000059

chillstream
    http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.GAME.GP.020/LOGITECH-Chillstream-Controller-for-PC--(LOG-963435-0914)

• Chillstream fena değilmiş . Acaba Tüm oyunlarda sorunsuz çalışıyor mu ?
  • ben almadan once uzun bir sure arastirmistim.bu sirada okudugum/gordugum cogu yerde games for windows yazili oyunlarla tam uyumlu olarak calistigini gordum.rumblepad 2'da verilen cd'de Logitech Profiler diye bir program karsimiza cikiyor.bu program yardimi ile ben butun oyunlarda (gta,pes,nfs,nba) kullandim.
  • 2 gün önce "Xbox360 Controller For Windows" aldım. Şu an için verdiğim ücreti sonuna kadar hakeden ürün olduğunu düşünüyorum.

Street Fighter 4 , Dirt 2 , Resident Evil 5 , Red Faction Guerilla , GTA IV , Devil May Cry 4 oyunlarında denedim.Tamamında titreşim mükemmel , uyumluluk olarak en ufak sorun olmadan çalışıyor. Ergonomisine diyecek söz yok zaten. Oyunlarda tuşları direk kendisi atıyor (veya oyunların menüsünde Xbox360 Controller yoluyla tek seferde ayarlanıyor). Oyunların menü işlevleri Xbox360 tuş takımına göre değişiyor ki çok işe yarayan bir olay. BC2 , MW2 gibi oyunlar doğal olarak desteklemiyor , değişik yollar olabilir ayarlarmak için

Kısacası bu tercihide göz önünde bulundurmalısınız bence

Hatta şu an tekrar Dirt 2 oynamak için uzanıyorum, çok keyifli

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

2 gün önce "Xbox360 Controller For Windows" aldım. Şu an için verdiğim ücreti sonuna kadar hakeden ürün olduğunu düşünüyorum.

Street Fighter 4 , Dirt 2 , Resident Evil 5 , Red Faction Guerilla , GTA IV , Devil May Cry 4 oyunlarında denedim.Tamamında titreşim mükemmel , uyumluluk olarak en ufak sorun olmadan çalışıyor. Ergonomisine diyecek söz yok zaten. Oyunlarda tuşları direk kendisi atıyor (veya oyunların menüsünde Xbox360 Controller yoluyla tek seferde ayarlanıyor). Oyunların menü işlevleri Xbox360 tuş takımına göre değişiyor ki çok işe yarayan bir olay. BC2 , MW2 gibi oyunlar doğal olarak desteklemiyor , değişik yollar olabilir ayarlarmak için

Kısacası bu tercihide göz önünde bulundurmalısınız bence

Hatta şu an tekrar Dirt 2 oynamak için uzanıyorum, çok keyifli

Hocam dediğin ürün Chillstream Pc değil mi ? 50 lira falan . Yarın alırım belki

• hemen hemen sekil semal olarak aynilar ama arada ufak tefek farkliliklar var.en buyuk fark belki de chillstream'da fan olmasi.
    http://playstation3.files.wordpress.com/2005/10/xbox360controller.jpg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Hocam dediğin ürün Chillstream Pc değil mi ? 50 lira falan . Yarın alırım belki

http://www.microsoft.com/hardware/gaming/ProductDetails.aspx?pid=091

Chillstream'ın fan olarak artısı olabilir, fakat X360 ın + ları daha fazladır
  • Alabileceğim en iyi gamepad Xbox360 Controller For Windows mudur ? BC2 ve MW2 neden desdeklemiyor acaba ya böyle oyunları nasıl oynarım peki ? Şöyle tüm oyunları adam gibi desdekleyen bir gamepad yok galiba piyasada
  • Bugün sabah MS'in sitesinden driverı kurdum gerekli olmadığı halde. BC2 de tanklı bölümdeyim ama çok alakasız çalışıyor. LT tankın namlusunu sola , RT sağa döndürüyor. Start ile ateş ediyor , tank hareket etmiyor

Gamepadin oyun desteği değilde oyunun gamepad desteklemesi lazım.MW2 kurulu olmadığından deneyemedim ama ondada durum farklı olmayacaktır. Açıkçası o oyunları gamepad ile oynamanın pek iyi olacağını sanmıyorum.Ama bir Dmc4 veya SF4 , Dirt 2 , NFS : Shift bu tür oyunlarda gerçekten çok güzel oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 5 Mart 2010; 14:40:42 >
  • Logitech Kablosuz Rumblepad 2 derim, yeni aldım ve verdiğim parayı sonuna dek hak ediyor, üstelik kablosuz.
  •  Tüm oyunlar ile uyumlu gamepad tavsiyesi

Arasındaki 10 farkı bulun

Birkere bu resimleri yanyana koymaya bile utanıyorum. Çünkü xbox bu konuda kesinlikle rakip tanımıyor. Gerek pc için olan gamepadi gerek konsol için olan gamepadi hiç bir konuda rakip tanımıyor.

• Şimdi Just Cause 2 de denedim.Hassasiyet gayet iyiydi.Özellikle çatışmada ki titreşim güzeldi.Düşük,yüksek veya kapalı yapılabiliyor,tuşları otomatik kendisi atıyor Xbox360 Controller olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snaru

Arasındaki 10 farkı bulun

Birkere bu resimleri yanyana koymaya bile utanıyorum. Çünkü xbox bu konuda kesinlikle rakip tanımıyor. Gerek pc için olan gamepadi gerek konsol için olan gamepadi hiç bir konuda rakip tanımıyor.

Allah aşkına şu iki gamepad arasında çok büyük bir fark mı var? Xbox Controller iyi ama Ps kollarınında onlardan çokda ezilir bir yanı yok, biraz abartıya kaçıyorsunuz.

• herkesin zevki baska.kimse xbox 360 1 numara, rumblepad 2 1 numara diyemez.rakip taniyip tanimamasi da kisiden kisiye degisir.sahsen ben rumblepad 2 kullaniyorum baska bir gamepad tanimiyorum.macera aramaya gerek yok diyorsaniz en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbob

herkesin zevki baska.kimse xbox 360 1 numara, rumblepad 2 1 numara diyemez.rakip taniyip tanimamasi da kisiden kisiye degisir.sahsen ben rumblepad 2 kullaniyorum baska bir gamepad tanimiyorum.macera aramaya gerek yok diyorsaniz en iyisi.

Kesinlikle, bu çok övülen xbox gamepadlerinde pek fark göremedim açıkcası o nedenle rumblepad 2 aldım çok memnunum.
  • Tabi sizin bakış açınız sadece kullandığınızla ilgili ben şahsen 3nüde kullandım uzun müddet aynı oyunlarda test ettim. Bunun keyif alakası olmadığına inanıyorum en kolaylık sağlayan ve ele oturan xbox kolu. Hee tabi herkes böyle düşünmez çünkü fan boy olupta tabuları olan çok insan var.;)
  • herkesin el yapisinin 1 olmadigini bildigin kanaatindeyim.bu yuzden insandan insana degisir ele oturmasi kavrama rahatlik vb. en iyisi gidip denemek ve ona gore almak.bu yuzden rumblepad 2 alana onu bunu alana niye aldin demek sacma.
  • Beyler bu konu için güncel gamepad varmı tavsiyeniz _? ( ucuzlarından :D )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.