Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (911. sayfa)

38 oy
Öne Çıkar

10. Sırada
bugün en iyi #6
Giriş
-
-
-
-
Yaklaşık 2 saat sonra babalar günü, tüm babaların babalar günü kutlu olsun. 🙃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam iyi akşamlar, Turkcell 900 MHz bandından hizmet vermiyor mu?
Bölgemde Turkcell de 900'ü seçiyorum şebeke var fakat internet erişimi yok 4.5G simgesi yok.
Bu iyiydi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bölgenizde Turkcell > Vodafone > TT sıralaması var hocam. Kayıt açabilirsiniz uğraştırabilir ama. Yine de Turkcell kalitesi, farkını koyuyor, şaşmamak lazım.
benim bolgemde tt 100 den asagi pek dusmuyor belkide 100 metre ilerde baz istasyonu oldugu icin olabilir onu acik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 20 Haziran 2021; 9:21:55 >
-
-
Şanslısın abi
baz istasyonu bizim karsi sokakta bizim burda baz istasyonu olmasi normal bizim caddede askeri hava alani var
Gule gule kullan abi bende turkcelle kayit actim bekliyorum eger dikerlerse baz istasyonu turkcelle gecerim dikmezlerse tt ye gececegim
emin olun turkcell kar etmeyecegi bir yatirima girmez
girmezse bizde cikariz hocam onlarla mi ugrasacam alirim tt rahat ederim sehir merkezindeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 20 Haziran 2021; 11:35:16 >
Turkcell kalitesinden ziyade telekom'un rezilliği var burda.
Maalesef öyle ama her yerde de çekicek diye bir kanunda yok hocam. Ama BTK'ya şikayet edilirse düzelir gibime geliyor.
Şuan için hizmet vermiyor. İleride verir belki, pak zannetmiyorum ama.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X