TT-Vodafone ve TT-Turkcell arasında da VoLTE sorunsuz hocam. HD kalitesinde görüşülebiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
TT-Vodafone ve TT-Turkcell arasında da VoLTE sorunsuz hocam. HD kalitesinde görüşülebiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TT'nin dış aramalarda HD'si bence çok daha iyi hocam. Farklı bir sistemi var herhalde. Ozellikle TT'den eşimin Turkcell'ini aradığımda resmen perfecto. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 24 Nisan 2021; 16:37:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
3 saat çok çok az hocam ya. Turkcell ve TT takılı Oppo cihazım 4000mAh ve 7-7.5 saat ekran süresi alıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Doğrudur hocam, TT içi VoLTE'de gayet iyi ama hocam. 3G sıkıntılı tabii. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O test işyerinin. Cat kaç bilmiyorum ama epey yüksek sanırım. Çünkü neredeyse 100Mbps upload alıyorum. Cat11 ile max 75 alabiliyordum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 26 Nisan 2021; 2:21:32 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 26 Nisan 2021; 2:28:45 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 26 Nisan 2021; 2:31:32 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 26 Nisan 2021; 2:34:55 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 26 Nisan 2021; 2:37:56 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 26 Nisan 2021; 4:16:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 26 Nisan 2021; 4:19:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |