TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (863. sayfa)
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
2 Mobil,
1 iOS

38 oy
Öne Çıkar

10. Sırada
bugün en iyi #2
Giriş
-
-
-
-
-
-
-
-
-
@Ö1f1 Hocam sony'i ne zaman aldınız? Sorun çıkartıyor mu?
-
Hocam gerçekten galaksidesiniz galiba jitter 250 ms
-
3.5 seneyi geçti. Valla XZ biraz yazılımı sorunlu makine
Bazen saç baş yoldurduğu oldu ama şu sıralar iyi diyebilirim. Nazını çekene network ve müzikte üzmez. Lakin önermem, neden? XZ yazılımdan sorunlu bir makine. Bunun yerine XZ1, XZ Premium gibi modeller tercih edilmeli illa Sony olacaksa lakin şöyle bir sıkıntı var, ben onları da tavsiye etmem. Kötü telefon oldukları için değil, bilakis çok iyiler ama hem eskidiler hem de artık güncel Android sürümlerine sahip değiller, uzun vadeli bir kullanım pek mümkün olmaz. Sony almak istiyorsanız Xperia 1, Xperia 5, Xperia 1 II, Xperia 5 II'yi tavsiye ederim tabii bulabilirseniz, hatta bulabilirseniz bana da ayırın hocam bir tane
Ha kelepir bulunursa, sırf haritlama yapıp ikinci hattı takmaya XZ serisi alınabilir, ama kelepir olmalı. Network performansları çok iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ekran türü standart üst modelde de aynı alt modelde de ekran altı ve üstünde çok siyahlık var.
-
Evet, eski Sony'ler böyle, çerçeve oranları kötü biraz. Evet ekran IPS, güzel bir IPS ama ne de olsa IPS. XZ Premium'da 4K HDR ekran var. Şimdiki Sony'lerin ekranları çok iyi. 4K HDR 10 bit OLED ekran var. Tam bir pil canavarı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony'de full ekran çerçevesiz yapsa Oppo, Xiaomi, Huawei gibi belki oda alınabilir.
-
XZ Premium şuan amiral gemisi diyebiliriz.
-
Yeni nesil Sony'ler bu şekilde. Gayet modern tasarıma sahipler.
Yok yok, XZ premium eski bir model 2017'nin amiral gemisi. Şuan amiral gemisi Xperia 1 II ancak bir haftaya kadar Xperia 1 III tanıtılacak muhtemelen.
XZ1 biraz iyi gibi ama Sony çerçeve işini halletmesi lazım. Telefona çok çerçeve yakışmıyor. Ayrıca 450 mbps download desteklemesi baya başarılı.
-
Xperia 1 II baya başarılı üretilmiş. Hem 5G destekli, hem çerçeve yok olarak baya iyi. Ama 4000 mAh kapasitesi kötü olmuş.
Bence sizinde dediğiniz gibi amiral gemisi. iPhone ile kıyaslanacak seviyede. Ama yeni çıkacak telefonlar her zaman amiral gemisidir. :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X