Bu zamanda 5G telefon alınmaz. 5G çıksın ondan sonra yeni telefonlar üretilir 5G destekli, ucuz olur. Şimdi alacaksın da 5G çıkacak da, 5G paketini alıcaksın 1 GB internete eşşek yükü para vereceksinde. 5G ülkemize 2024-2025 yılında tam oturur. 5G gelirse millet düşünür, daha fazla internet gidecek, daha fazla şarj gidecek, daha fazla fatura gelecek. Çıksa bile bizim millet 1-2 sene daha 4.5G kullanır. |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (864. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Ben Aydın'da yaşıyorum. 1 yıl Vodafone kullanmak zorunda kaldım. Aydın'da Vodafone çöptür net! Aydın'da Turkcell ve Türk Telekom iyi çekiyor. 2 si arasında taşıma yapıyorum.
-
Türkiye geneli vodafone hızı berbat hocam. Sadece aydın değil, marsta yaşam bulunsa orda vodafone olsa ordada çöp hız verir.
-
Onu ciddi anlamda dememişti ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben biraz bilgi cahili olduğum için öyle anlamışımdır
-
Yok hocam estağfurullah, adsl bağlanma gibi bir durum söz konusu değil.
Yok hocam estağfurullah, adsl bağlanma gibi bir durum söz konusu değil.
Herhalde ADSL hızı gibi veriyor demek istedi Lexco hocam.
-
-
Hocam baz'ın üstünde piknik mi yapıyorsunuz 3g de o hız ne?
-
verdiği ortada çok bile
-
Bir önce ki testi 3g de yapmıştım. Bug oldu sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4.5G'yi aktif ettiğinizi algılamamış olabilir Turkcell bu bug kötü Speedtestte hatta bende yapayım bug'ı
evde turkcell 1 mbps ama nasıl 30 oluyor görün şimdi
-
-
-
Aman hocam gitmesin GB'ler çok test yaptınız.
İzmir/Buca ilçesinde oturuyorum. Allah nasip ederse Oppo A15 sipariş ettim, max kac download verir?
Eğer oppo'da da aynı hızı verirse TU bizim burda kötüdür.
Cat4 modemi var sanırım. Oda 150/50 verir ve band birleştirme yapmaz. Bu yüzden pek fark olmayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X