TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (850. sayfa)

-
-
-
Turkcell bazı istasyonlarında yükleme tarafında da taşıyıcı birleştirme etkinleştirmeye başladı. Bu şekilde de böyle yüksek hızlar elde edilebiliyor. Tabi her istasyonda yok henüz. Hatta çoğunda yok, azında var.
-
Kolay kolay olmaz. Hani hıza dayalı için bir şeyler yapılabilir ama her türlü biraz şüphede kalıyor. Şebeke tarafında bağlantı kalitesi ile ilgili pek çok gösterge ve mesaj var. Şebeke yoğunluğu bile bir nevi görülebiliyor telefon tarafından. Ama bunu müşteriye uygun şekilde gösterecek bir ölçüt oluşturmak zor. Telefonun üst çubuğu da bu tip görsellerle doldurmak yersiz.
-
-
-
Bu bilgileri gosteren bi gorsel atabilirmisiniz? Hangi kisimlara bakmamiz gerekli bunu ogrenmis oluruz aslinda ve hangi ifade ve rakamlar neyi anlatiyor ozetleme sansiniz varsa baya bilgilendirici olur bizler icin. -
-
-
-
-
-
Yandık desene hocam, sizden başka Voda testi yapan neredeyse yok, bel kemiğisiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Olur hocam yapabiliriz.
-
Olabilir hocam tabiki, detaylı konuşabiliriz bu konuyu.
-
Görsel olarak denk geldiğim bir şey olmadı yakında ya da varsa da arşivlemedim. Yeni hazırlayacak vaktim de olmuyor pek. Genelde çoğu bilgi İngilizce. Türkçe de vardır mutlaka ama Google'a sormak lazım. Telefonların şebeke servis menülerinde gezmek ya da NSG gibi yazılımlar kurmak gerekli destekliyorsa. En detaylı veriyi bunlar veriyor. Bundan sonra da oradaki verileri araştırıp incelemek lazım.
-
Son görseldeki program tamamen anlamsız veriler gösteriyor diyebilirim. Bu tür programlar telefonda biraz gereksiz yer işgal ediyor fikrimce.
-
Peki hocalarım, türkiye baz istasyonlarında en yaygın kullanılan frekans nedir?
Mesela şehirde 800 kullanılıyor. Köyde 2600?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 26 Mart 2021; 21:51:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X