Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (844. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.089
Cevap
109
Favori
870.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstanbul / silivri
    İphone xs max

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

Turk Telekom
    Samsung A20

Vodafone
    İphone 5s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 14 Mart 2021; 14:26:12 >

• İzmir/Buca Yıldız Mh. - Turkcell kalitesi bir başka oluyor.
  • Kaç kez şikayet açtım bölgenizde yatırım planı yoktur. Önümüzdeki dönem değerlendirilecektir diyorlar. Ne yapayım ben bu operatöre şimdi.
  • 5G’nin artısı düşük Ping süreleri olacak yoksa hız çok fark etmez baz istasyonuna bağlı internetin limitine takılıyoruz.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 5 Aralık 2021; 16:16:24 >
  • Upload 52 gördüğüm oldu ama hız 200’lerds takılıyordu.
  • 5G'yi de rezidans lüks yerler hak edecek. Misal ataşehir, 5G çıktığında en lüks semt ataşehir yaşadı. En az 100 mbps hız garantidir ataşehirde. Çünki zengin dolu, böylelikle operatörlerin salyaları akıyor ataşehir gibi zengin semtlerde.

Gigabitler onların olsun bana yeter ki limitsiz bir mobil internet versinler 20-25 mbps bile razıyım.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 5 Aralık 2021; 16:17:23 >
  • Tarife/Paketsel olarak 1.Vodafone 2.Türk Telekom 3.Turkcell'dir.

En ucuz operatör ise BIMCell.

• Evden 20 metre uzaklıkta TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• Gop çarşısı 900+1800+2100 TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM
  • Forumdaşlar size 1 sorum olacak ..
    1 800 ile tekli
    2 800 1800 ile 2 li
    3 800 1800 2600 ile 3 lü olarak .
    Sadece internet kullanıcisı , aynı anda 1 baz istasyonuna en fazla kac hatla internete girebilir ...

yanıtlarsanız teşekkür ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 15 Mart 2021; 17:6:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM
  • 4.5 G VODAFONE REDLİ LİMİTSİZ

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• Öğretmen Beg Ö kullanıcısına yanıt

Tövbeestağfirullah tövbe yarabbi sen koru. Bu hız nedir? Vodafone kendine gel hemde limitsiz. Hocam sanırsam baz istasyonunun üstünde oturuyorsunuz 

• Vodafone'ye kötü dedik, vodafone çıkardı vurdu masaya 280 megabit'i. TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM 

• Türk Telekom bekleniyorsun karşim. TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM Var mı arttıran?

• Üstünde değil ama yakınındayım. Forumda daha yüksek performans alan var mı merak ediyorum 😀 vodafone sınırlı abonelerine her şey limitsiz tarifesini sunuyor. Teşekkürler Vodafone.
  • İstanbul/Avcılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bu rekor hızı geçen veya yaklaşabilen bir operatör çıkmadımı hala TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.