Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (786. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
-
-
-
-
İphone xs max turkcell
İphone 6 telekom
Samsung a20 vodafone
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Resmi büyütmeden baktım ve aynen aklımdan şu geçti.
"Woow adamın evde 3 operatörde artık sorunsuz.."
Tabi resmi yaklaştırınce Vodafone'un 113 değilde 1,13 verdiğini görünce içim burkuldu hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu vodafone yatirim filan yapmaz. Evden 300-400 m ileride 60-70 leri goruyor. Baz istasyonuda kus ucusu olsun olsun eve 500 m ya var ya yok. Ama anten yonu filan herhalde ters o yuzden oturudugum bina ve cevresinde vodafone kullanicisi olan kisilere allah sabirlar versin.
Hocam acaba senin cihaz cat4 modeme sahip diye tek banddan bağlandığı için bu kadar kötü olabilir mi?
Hani iphone'a takıp test ettin mi hiç? Genelde benim gözlemim 2 veya 3 band birleşince Vodafone'da hızlar tatmin edici oluyor.
Xs maxe telekom ve vodafonu takipta test ettim degisen bisey yok. Zaten tek band ile surunen iki band ile de cok kaydadeger bir asama yukselmez herhalde. Turkcell ana hat degilken Telekom kullniyordum xs maxte ve nadirde olsa 150-160 evde gormuslugum var ama suan ki takili oldugu cihazda da 140 lari gordum. Yani isin ozeti band birlestiren cihazda da sonuc pek degismiyor ozellikle vodafoneda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 10 Kasım 2020; 7:31:28 >
Hmm anladım hocam
-
-
-
-
Network Signal Guru lisanslı versiyonu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X