Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (748. sayfa)
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
Lambalarda istasyon var sabah denemişsin normalde o hızları alıyorum sabah istasyon yanında daha fazla alınır demek ki
Dürümcünün önünde Vodafone ve Turkcell istasyonu da mevcut -
Değerlere başka bir programla bakın hocam Rx Monitor gibi. TA timing advance anlamına geliyor, her 1 TA istasyona olan mesafeye 78-144 metre uzaklıkta olduğunuzu ifade ediyor. Pek sağlıklı değil aslında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam GM 5 Plus'ın şebekesi redmi note 7-8-8 pro gibi cihazlardan bile daha iyi.
-
-
Peki gm 5 Plus in şebekesi s6 edge veya s9 dan iyi mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Onu hesap ediyorum, yedekli çalışıyorum -
-
İsa hocanın da dediği gibi Telekom'da B3 + B3 yayını 20 + 10 şeklinde, B3'ü Telekom 1Ç'20'den itibaren 20 + 10 (30) olarak vermeye başladı daha evvel sınırlı sahalarda veriyordu. -
Çok iyi.. TT testleri yok mu hocam ? -
Onlarda var ekli geçmiş sayfalarda
30 mh band 3 eklemelerini bekliyorum -
Hayır.
CellMapper'da şöyle bir olay oldu, önceden istasyonlara LTE-A bilgisini de kaydediyordu, şimdi kaydedemiyor. Google play store'daki uygulamaların Target API'larının yükseltilmesini mecburi kıldı. Yüksek Target API'larda CA bilgisi alınamıyor. Ikinci taşıyıcıyı o yüzden algılamıyor olabilir.
-
-
-
-
-
Ooo telekom coşmuş :) bak bi de begenmezdin telekomu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X