Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (724. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Azıcık spoiler verem
Abi bu şekilde tabloları görünce valla trollerin surat ifadesini merak ediyorum. Hani diyorlar ya çok yere gittim sorun yaşamadım.
Türk Telekom
Vodafone
Ciddi ciddi TT'un doğru düzgün 4.5G'si yok bu tarafta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 21 Ağustos 2020; 21:45:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Upload 4G üstünden yapılıyor olmalı. -
Merakla bekliyorum hocam. Keyifli yolculuklar bu arada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolasın hocam, araçtan inince yüklemeleri yapacağım artık haftayada yansır herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Valla hocam telefonumla TT arasında bir haltlar dönüyor bencede.
Asıl bomba haritalama tamamlanınca olacak hocam. Vodafone cayır cayır 4G verirken TT şebeke bulamıyordu, 2G üstüne çıkamıyordu.
Neredeyse 1000km mesafede doğru düzgün hız sunamamak rezaletin daniskasıdır.
Öyle hocam şebeke arıyor. Sen Kocaeli'de oturuyorsun sanırım bende anne tarafından Kocaeli'liyim ve köyümüz var. Köy yollarına girdinmi TT şebeke arıyor. Ara ara 2g gelip gidiyor. Teksen'de Akçaova tarafında enişte var gideriz orada 4-5 gün kalırız oradada yok şebeke. Yollarda ve bölgede de yok. Çanakkale'ye gittim yollarda 3g olarak vardı kaldığım otelde 0,50 mbps hız veriyordu Turkcell 50 mpbs. O kadar çok var ki bu yaşadıklarım millet oturduğumuz yerden sallıyoruz zannediyor. Bize keriz gözüyle bakıyor ama ben gittiğim bir yerde hat çekmeyecekse ve yanımda ki hatta güvenmeyeceksem o hattı kullanmam. TT var kullanıyorum işte yedek hat olarak görüyorum neyi çekip neyi çekmediğini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 21 Ağustos 2020; 22:51:37 > -
Ne biliyim hocam kişiye göre mi muamele yapıyor anlamadım :) Neyse hayırlı yolculuklar sana hız testlerini bekliyorum....quote:
Orijinalden alıntı: Jazzalyn
Bu mesaj silindi. -
-
Eyvallah hocam, sabaha karşı paylaşacağım
Küleler hemen yasır da sinyal bilgisi kısmı geç gelir ama önmeli değil bence kuleler daha önemli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
TT ve Vodafone haritalamasını bitirdim hocam. Turkcell'ide yapmış olabilirim. (eşimin cihaz çift sim Turkcell ve Vodafone takılı) Uygulamaya yükledim 3 cihazıda ve öylece bıraktım. Birkaç güne gelir herhalde.
Kendi cihazımdan bir ara yanlışlıkla tüm uygulamaları kapattım ama pek bir zarar olmadı sanırım. Artık haritalamada ne anlamamız gerek söylersen sevinirin
TT ve Vodafone hız testlerini de yaptım. Aynı anda aynı konumda başlatmaya özen gösterdim.
TT testleri
Vodafone testleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 22 Ağustos 2020; 2:50:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Hocam emegine saglık. TT resmen şov yapmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 22 Ağustos 2020; 13:18:22 >
Turk Telekom'un en iyi operatör olduğunu göremeyen insanlar var hala.Ne diyeceğimi bilemiyorum...
Aynen
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X