Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (701. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü,
5 Mobil

Giriş
-
-
-
-
İyi yolculuklar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eyvallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
-
Otobüs yolculuğu mu yapıyorsun hocam? Canım çekti vallahi. :D Ama korona morona, bir yere çıkmadım bu yaz.
Hatta bir yolculuktaki testleri bloga da koymuştum.http://www.f-blog.info/van-ercis-ile-tekirdag-muratli-arasi-turkcell-3g-hiz-testleri/ -
-
Aynen hocam, memlekete gidiyoruz.
3 senedir şehirden çıkmıyordum, valla uçaktan ziyade otobüsü tercih ettim. Açiyorum slow şarkıları manzarayla beraber efsane oluyor.
Testleri iyi toplamışsın hocam, ben atıp atıp geçiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 10 Ağustos 2020; 16:34:54 >
Ben uğraşmadım ya anlık, anın keyfini çıkardım. Sonra eve gelince boş bir anımda ekran görüntülerini alıp koydum.
Bir seferinde de video denemesi yapmıştım. Tekirdağ'dan Van'a kadar uyanık oldukça ve telefon çektikçe video izlemiştim falan...http://www.f-blog.info/turkcell-3g-yolculukta-video-testi/
-
-
Tokat ve sonrasını merak ediyorum hocam, tecrübelerin nedir?
Vodafone mahvetti beni şimdiye kadar.
TT ve Vodafone harbi can çekişiyor. Resmen hoşt ulan şehir merkezlerinde hizmet verin diyor
Epeyde hızlı gidiyoruz, resim düzgün cekilmiyor ama bölge tam kırsal. Böyle bir yerde 140mbps efsane..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 10 Ağustos 2020; 17:53:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X