Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (699. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü,
5 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

23. Sırada
bugün en iyi #6
Giriş
-
-
-
-
-
-
vpn kullaniminda hiz dusmesi normaldir. hatta guzel bile cikmis 39 mbps. Cogu bunu da vermez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Pttcell, Maltepe
[/url]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 3 Ağustos 2020; 20:2:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Demek ki gece vakti hız testi yapsam 150-160 mb download alabilecem.
Teşekkürler vodafon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Konum ayarı etkili oluyor, evet.
CellMapper ayarlarını kontrol edin hocam. Bağlantıyı kesme gibi şeylerin olmaması gerekli bence programda. Yıllardır hiç karşılaşmadım öyle bir şeyle. -
VPN'başka bir ara sunucuya bağlanırsınız. Bu da genelde yurtdışındadır. Bu sunucu da tek sizin bağlantınız için atanmış değildir ve birçok başka kullanıcı da aynı sunucu üstünden bağlanıyordur. Bundan dolayı kendi hattınızın tam kapasitesini kullanmanız zordur genelde. VPN sunucusundaki yoğunluk ve kapasiteye göre hızın düşük olması normaldir. Hani burada hızı kesen Turkcell değil, VPN hizmetinin kendisidir. 39 Mbit yine gayet kullanılabilir bir hız hani, bir sıkıntı yaşatmaz. -
Hala çalışmadıysa root olmadan denemekte fayda var. Ya da root programınızı telefonunuzu ona rootsuz gösterecek şekilde de ayarlayabilirsiniz belki. -
İstasyon etrafında daha geniş alanlarda hareket ettikçe daha geniş ve net kapsama haritası çıkacaktır. -
-
Telefonu 3G ye alarak sorunu çözdüm.
Vodafone kullanan veya kullanacaklara tavsiyem tellerini 3g ye alsınlar. 4.5G de çok fazla band degişimi oluyor, buda pili etkileiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X