Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (7. sayfa)
Giriş
-
yanlız herkes heyecanlanıyor ama 4g sadece şu an için şehir merkezlerinde olacakmış
yani saat 12 yi geçtikten sonra telefonunuz da heln 3g yazıyor olabilir -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkan737
yanlız herkes heyecanlanıyor ama 4g sadece şu an için şehir merkezlerinde olacakmış
yani saat 12 yi geçtikten sonra telefonunuz da heln 3g yazıyor olabilir
Ağustostan beri operatörler armut mu topladı? Ben kent merkezindeyim, kötü sözler söylerim 👺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 20 dakika... -
-
Yerimizi alalım selamın aleyküm
Ekran resminde operator ismi gozukmeyenler kullandigi operatoru de yazsalar, testin hangi operatore ait oldugunu anlasak.
quote:
Orijinalden alıntı: Lazpanyol-61
Yerimizi alalım selamın aleyküm
Aleykümselam
Pakette kalmış 300mb. Nasıl test yapalım şimdi :D
-
Çok geç oldu ama 3g pakedim var 4g kullansam faturaya ek para gelir mi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: elementry
quote:
Orijinalden alıntı: serkan737
yani saat 12 yi geçtikten sonra telefonunuz da heln 3g yazıyor olabilir
Ağustostan beri operatörler armut mu topladı? Ben kent merkezindeyim, kötü sözler söylerim 👺
bir sene olmadan tüm baz istasyonlarını değiştirmelerini beklemek bence çok mantıklı olmazdı zaten -
-
uygulamasız hız testi için:http://forum.donanimhaber.com/m_115735464/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: kızıl5
Pakette kalmış 300mb. Nasıl test yapalım şimdi :D
10snde biter hocam paketinin speedtest dayanmaz 1 test
Bilgisizliğimi mazur görün birşey sormak istiyorum. Telefonun ekranında bulunan E, G, H, H+ 3G veri hızlarından hangisi daha hızlı oluyor. En yavaştan hızlıya sıralayabilir misiniz?
Elimdeki telefon (LG P705) 4.5G hızını desteklemediğinden sonuç falan atamayacağım ama konuyu yakın takibe aldım. 4.5G ülkemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X