Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (666. sayfa)
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
Bandi bilmem de. Vodafone. 100-150 mbit arasi hiz veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100un ustune nasil ciktin.
Turkcellde bazı paketler 100mbite kadar. Platinum mu paket
O detay içeriği sen yine çıkabilirsin bölgede sorun yoksa -
-
Vodafone ceosuna mail atmıştım bugün öğlen izmirden inceleme için ekip geldi 2.79 hız çıktı saat 12 gibi gelen görevli hızınız iyi dedi akşam 0,15 çıkıyor oda iyidir herhalde dedim o zaman wifi ye geçebilirsiniz yoğunluktan oluyordur hatta telefonun wowifi destekliyor görüşmelerde wowifi üzerinden yaparsan daha net olur dedi beynimden kaynar sular döküldü bu arada soruyor ev inerneti iyimi diye bende 100 mbit hız var sizin istasyona kablo çekinde şebekeye yardımcı olsun dedim o sinirle resmen dalga geçmeye gelmiş sonuç ne dedim bölgeye baz istasyonu yapılması lazım ama süreç 1 yıldan fazla sürebilir dedi bu vodafone tam at hırsızı bir firmaymış -
Valla benim paketimde hız kısıtlaması yok. 397 mbiti görmüşlüğüm var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ev İnternetin olmadığını söyleseydiniz yasan sınırın altına düşüyorum diye belirtseydiniz.
2 mbps üzerini görüyorlarsa iş bitmiştir normal kabul görüyorlar -
-
Açık alan ve merkezde deneyin
Klasik vodafone hizlari. Degistirerek dogru bir karar almis olursunuz.
-
-
-
TT ile uçanzi
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X