Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (663. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir - 6 Masaüstü

38 oy
Öne Çıkar

67. Sırada
bugün en iyi #2
Giriş
-
-
Kullanılıyor hocam, ben de Vodafone kullanırken çok rastladım. Hatta elimde ekran görüntüleri de olması lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
-
-
-
Vodafone hattımı cihazıma yaktım band 8 den yayın yapıyor hızlar 25 30 megabit band 8 3g de verilmiyor muydu 3g hızları 1 megabit i gecmiyor Vodafone in burda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hangi band ile bağlandığına nereden bakıyoruz ?
Evimde 2 yıldan beri yaptığım testlerde gündüz 1 mbit bile veremeyen tırtcell şimdi 20 mbit verdi şaşırdım. Yine bir vodafone kadar, turk telekom kadar hızlı değil de buna da şükür werb sayfası zor açılıyordu önceleri. Umarım böyle devam eder. -
Telefonunuz nedir hocam? -
iPhone 8 ve s7 edge var hocam ikisine de takabilirim kartı farketmez -
-
Hocam ios da *3001#12345#* yapınca görebiliyorsunuz android de *#0011# yaparak bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Turkcell Band 3, Turk Telekom ve Vodafone ise Band 20 kullanıyor -
bütün operatörler aynı. Siz hangisini tavsiye edersiniz? en iyisi hangisiquote:
Orijinalden alıntı: Lene
Çözümü, bu lanet Operatör den kurtularak yaptım.Tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X