Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (616. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
-
-
-
Hocam yakaladim sinyali ve hiz testini yaptim. Hiz 21 mbps gosteriyor ama sayfa acilis hizlari yavas oluyor nedeni nedir bilemedim. Turkcell ile ya da ev interneti ile hemen acilan instagram facebook vs bunda biraz bekleme yapiyor. Yer Ankara Çankaya Birlik Mahallesi.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7
Telekomda 4g sinyali yakalarsanız onu da test eder misiniz?
Bu da 2 saat once ayni yerde yaptigim Turkcell hiz testi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 20 Ekim 2019; 23:5:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler test için. Sanırım bölge biraz yoğun. Eminim gece daha farklı çıkar sonuçlar. Sayfa açılış hızı da değişir tabi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
evimde 4g vodafone.
33 download 17 upload
Speedtest.net
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/a/5411494036
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Senin 4.5 mb yine iyi hocam. Ben her gun sabah 9 aksam 5 arasi internete giremiyorum. Eskiden 80 mb aldigim is yerimde hızım artik resimdeki gibi. Ayin 23.dd faturam kesilsin diye bekliyorum. Cayma bedeli biraz azalacak diye. Anında turkcelle geri döneceğimquote:
Orijinalden alıntı: sssss5
TURKTEKEKOM hızlar 1mbps altına düştüğü için şikayet oluşturmuştum, geçen hafta evde 1800mhz LTE sinyali aldım 50mbps üzeri hız almıştım o gün sinyal gitti hala geri gelmedi. 5saat falan aldım sinyali. Neden şuan sadece 800mhz yayını var fikri olan varmı? Kurulumdan sonra btk onayı falanmı bekliyorlar acaba
Not: Şuan mahallenin her tarafını gezdim 1800mhz sinyal yok. Acaba anteni farklı yöne mi çevirdiler diye merak ettim ama ne yazık ki mahallenin hiçbir yerinde 1800mhz sinyali alamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
-
-
Hey maşallah cihaz nedir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X