Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: İstanbulKalesi Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.074
Cevap
109
Favori
864.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece bant 20 yayını olan bir istasyonun bölgesindesinizdir. Bant 3 ve 7 yayını olan yerlerde daha iyi hızlar alabilirsiniz.
  • m398 M kullanıcısına yanıt
    Kurşunlular istasyona tepki göstermişler

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekom coştu bu aralar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah bu millete akıl versin yaa kardeşim nereye koyacak bu bazı adamlar gemlikte resmen çekim yerlerde bu konuyu bakanlık ve btk acilen ele almalı acilen

• İstanbul gördüğüm hız buydu işin komik tarafı Turkcell 2 tane dev binasının önünde 40 mbit gördüm :)

• ccandan kullanıcısına yanıt
    Önemli olan test yaptığınız noktada hangi bantları birleştirdiğiniz, sonuçlar neden böyle? sorusunun cevabı *#0011#

• Kaan0616 K kullanıcısına yanıt
    Nişantaşı taraflarında yaptım şimdi İstanbul değilim ne yazık ki bakamam ama birden fazla bağlantı aldığı kesin gibi

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    m398 M kullanıcısına yanıt
    Operatörler bu tip sert tepkilerin olduğu bölgelerde halkla anlaşma zemini bulamıyorlarsa bence yapacakları tek şey var. 3 operatörde bu bölgeleri kapsama alanı dışında bırakacak. Yani hiç baz istasyonu kurulmayacak ve olanlarda sökülecek. Baz istasyonu yoksa, cep telefonuda kullanılamazı bir türlü anlayamadılar. Hiçbir hat çekmeyip, sinyal yok olunca ki durumlarını gerçekten merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Açık alan kapsama zorunluluğu var olmasa yaparlarsa

Kapsama zorunluluğu varda bunu kim denetleyip takip ediyor. Zaten ohal de alınan bir kararla, operatörler yerel yönetimleri devre dışı bırakabiliyorlar. Belediyeler baz istasyonu kurulmasına sadece destek olabilir, engel olamazlar şuanda.

Bunun dışında tepki olan bölgelere şunuda yapabilirler. Sadece 900MHz'den 2G sinyal verirler bu bölgelere. Telefon aramaları ve Edge internet dışında hiçbir servis olmaz. Kapsamayı güçlü sağlayacak, yerleşim alanı dışında bir yere istasyonu kurarlar olur biter. 3G-4G falan kesinlikle verilmemeli bu tip yerlere ki istasyon ne işe yarıyor anlasınlar.

2017 yılında konuştuğumuz şeylere bak. Malesef bizim insanımızda şöyle bir özellik var: Birşeyin eksikliğini hissetmeden, varlığının getirdiği faydaları farkedemiyor. İllaki eksikliğin veya ihmallerin sonucunu görüp yaşaması, rahatsızlık duyması gerek.

• Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Eksikliğini biliyorlar ama yanımızda olmasın başka yere kursunlar sinyal bize kadar gelsin diye bekliyorlar

Bence bilmiyorlar, bildiklerini sanıyor olabilirler.

Bekledikleri buysa operatörlerde bundan fazlasını vermemeli. Önceki mesajımdada yazdığım gibi 2G sinyali versinler yeter, fazlasına gerek yok. Zaten istayon görmekten rahatsız oluyorlar belli ki. Belkide böyle daha memnun kalırlar hizmetten bilemeyiz.

• Büyük ihtimal sadece band 20 var sizin orda şuanda 4.5g abone sayısı 3g den daha fazla band 20 nin kapasitesi ise 75mbps yani yoğunluk olduğundan düşüyordur hız.
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Kırklareli'de 3. bantta 12 Mbit gördüm 20 MHz bantgenişliği ile. :D İstasyonlar yetersiz geliyor bildiğin.
  • TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

1 seneye yakın oldu herhalde dikileli 2 3 bına yanımıza, ortada 2 tanesı vardı sadece sonra 2 tane daha dıkılmıs, gece 2 sıralarından 40 55 arası hız gelıyor 4.5g, bu saatler 30a dusuyor. Teledon 800 mhz desteklemıyor bu arada

Hat vodafone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HS17 -- 23 Haziran 2017; 11:17:41 >
  • Artık herkes kullanıyor. Yoğunluk olan saatlerde daha fazla düşüş yaşamanızın basit sebebi de bu. Gece 12 den sonra denerseniz daha yüksek hızlar görürsünüz. İsterseniz 3G de kullanabilirsiniz. 3G bazen daha rahat olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Premium1234

1 seneye yakın oldu herhalde dikileli 2 3 bına yanımıza, ortada 2 tanesı vardı sadece sonra 2 tane daha dıkılmıs, gece 2 sıralarından 40 55 arası hız gelıyor 4.5g, bu saatler 30a dusuyor. Teledon 800 mhz desteklemıyor bu arada

Hat vodafone

Vodafone 900 MHz kullanıyor zaten telefonunun 800'ü destekleyip desteklememesi önemli değil.

• Takviye yapılacaktır ancak şuan daha bir şey şebekeyi yayma sorunu var. Hani bölgenize takviye yapmaktansa aynı donanımı başka bir yere kurarak orada da 4G hizmetini başlatmak şuan operatörler için daha doğru. Daha ileride 2600 frekansını da devreye sokarlar, rahatlatırlar o bölgeleri.
  • Arkadaşlar Ankara Esenboğa Havalimanı ile lalahan arası için ara yoldan peçenek üzeri Vodafone kapsama durumu

• Ankara Esenboğa Havalimanı Vodafone 4.5 G internet hızı 90-100mb olarak çıktı öğlen saatlerinde

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.