Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (262. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: NightHT
Turkcell için yeni 4.5g paketleri cıkıcak mı 2-3 ay icinde ? Bilgisi olan var mi
Aylik kac tl oduyorsun. Faturali mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: NightHT
Kacmaz 39 faturalıdaydım, taahhüt bitti. Turbo 4Gb geçtim 49 ₺. Çok pahalı aslında ama
Pahali tabi.baska paket bulman lazim. Hazirkar olsaydin. Yapboz faturaliya gec dicektim
-
İş yerim ile evim arasında giderken vodafone'un hangi bantlardan yayın yaptığına bakıyordum, çok kısa bir süre taşıyıcı birleştirme oldu ama hız testi yapacak kadar vaktim olmadı ekran görüntüsü alabildim sadece.
CA dediği "carrier aggregation" taşıyıcı birleştirme aktif demek, ben band 3 yani 1800 mhz üzerinden yolda seyrederken araya band 20 yani 800 den de bir 10 mhz girdi. 800 ve 1800 birleşip 20 mhz lik bir bant genişliği oluşturdu fakat speedtest e dönüp test yapana kadar sadece 800 den devam etti. O yüzden 1 aydır neredeyse ilk kez gördüğüm çift taşıyıcının bi faydasını test edemedim.
Ekran görüntüsü;
Bu mesaja eklenen görseller:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bizim evde de turk telekomla bu hizi alabildim, benim de cihaz 5s ayni modem sizinkiyle. Bence ping de boyle dusuk olduguna gore fiberli bir baz istasyonudur.
-
5c için modemin sınırlarını zorlayan bir sonuç. Iphone da sinyal alınan bandı görmenin yolunu bilmiyorum ama siz biliyorsanız bandı da söyler misiniz, samsung da *#0011# yapmak gibi mesela
*3001#12345#* İle serving cell info'dan bakabilirsiniz.
Aslına bakarsan arkadaş hangi banttan modemin üst limitine yakın hız almış onu merak etmiştim, aksi halde ben samsung kullanıyorum zaten :)
4.5G'li iOS kullanıcılarını şöyle alalım :)
https://twitter.com/iygulama/status/728304237579517952
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: NetX
4.5G'li iOS kullanıcılarını şöyle alalım :)
https://twitter.com/iygulama/status/728304237579517952
speedtestın acıgı var :D onu yapıp 25tl kapan olur kesin :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X