Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 5G HIZ TESTİ [ANA KONU] (1962. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.232
Cevap
162
Favori
1.250.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Popüler Konular listesinde
86. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 1...981...1959196019611962
Sayfaya Git
Git
Giriş

Rezil demek ödül vermek olur gerçekten TT'ye bildiğiniz yok yani, o kadar yıldır şikayete sonraki yatırım dönemine aldık cevabı geldi, Bağlum'da evlerde 3G tek diş çekiyor o ne kadar izin verirse o kadar oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

TÜM OPERATÖRLER 5G HIZ TESTİ  [ANA KONU]

Türk Telekom 5G SA N78 || Hendek Merkez - Sakarya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum

• 40.79683,30.74587

Sakarya tarafına yolunuz düşerse mutlaka uğrayın. Benim telefonun yapabileceklerinin dibini sıyırdım. Modern bir telefonla 2.5 rahat zorlanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hadi biterken anladım da, normal kullanımda sınırlama yapmaları saçmaymış hocam. Ama bu konuda en berbat operatör Turkcell, yoğun bir yere gidince berbat bir performans sunuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Üni açılmadan denemek lazım aslında

yolum düşerse bakarım

buralarda hep 5 g de 120 MHz 4g de 5Ca var ama ilerleyen zamanda görürüz umarım 2137 mbps de kaldım

eskisi gibi snr 30 göremiyorum hiç düşük hep

Turkcell de bile göremedik daha o hızları TÜM OPERATÖRLER 5G HIZ TESTİ  [ANA KONU] 

2373mbps de kaldık TÜM OPERATÖRLER 5G HIZ TESTİ  [ANA KONU] 

Btk neden ceza kesmiyor böyle bir şeye acaba? Bildiğiniz şebeke yok bölgede. Vodafone ise gayet iyiydi. Ovacık bölgesi özellikle oldukça fazla büyüyen bir yer böylesine kalabalık bir yerde şebeke olmaması ilginç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Faturasızda ayrı muamele yapıyor paylaşım yapmıyor neyini sınırlandırıyorsa .

Ben önce sınırsız paketten sandım ama normal paket ile de deneyince yine sınırlandırdığını farkettim .

Vodafone çok açık var sınırsız tarafından çok ekmek çıkıyor onlarda biliyor bence bu yola gidiyor .

Kolay kolay da kimse fark etmez bunu .

Turlcell de önceliklendirme yapıyordur .misal baba ocağı senelerdir öyle TÜM OPERATÖRLER 5G HIZ TESTİ  [ANA KONU] 

SA da yüklü ping baya yüksek çıkmış. NSA da değerler baya iyi.

mustafavmms
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Yani hiç beklemiyordum bu hızı. Çünkü benim telefonun hem NRCA'sı yok hem de NR'ın RF tarafı yeni cihazlara göre zayıf. Örneğin yeni bir telefonun -80dbm ile N78 sinyali alabildiği bir yerde benimki farazi -95 dbm ile sinyal alabiliyor.

Yeni nesil bir telefonda zaten 20 MHz'lik taşıyıcı sayesinde kafadan bir 200-300 Mbps'i var.

• İstanbulKalesi İ kullanıcısına yanıt
    Gelecek ay bende Belgrad’da olacağım 8 gün seyahat edeceğim, 10 gün ücretsiz 5G limitsiz var bakalım nasıl olacak. Yettel kullanmıştım geçen sene 4G vardı, bu sene onlar da 5G’ye geçmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yettel'in büyük hissedarı Etisalat da Vodafone'daki hisselerini, Turkcell'in Lifecell'i sattığı Xavier Niel'e satıyor, ayrıca Yettel'in çatı şirketinin CFO'su da Türk Telekom'un eski CFO'su Murat Kirkgöz, akraba operatör sayılır artık TÜM OPERATÖRLER 5G HIZ TESTİ  [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 26 Temmuz 2026; 0:15:35 >
  • İstanbul Avcılar Pelican Avm önü Turkcell vs Türk Telekom (Aynı konumda iş çıkış saati iki operatörde cortluyordu 5G nin faydaları :)
    Türk telekom bu 5G işinde maalsef cortlamış arkadaşlar, hız farkı çok önemli değil ama haramidereden ambarlı tarafına geçerken türk telekomda 5G sinyali komple gidiyor ve bu geçişler çok sert oluyor, turkcellde 5G den LTE ye geçişler hissedilmiyorken türk telekomda tekrar bağlantı kurulması uzun sürüyor ve can sıkıyor çok hantal bir operatör avea zamanlarına döndüğünü hissediyorum bazen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1...981...1959196019611962
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.