Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (187. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü,
1 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

20. Sırada
bugün en iyi #4
Giriş
-
Bir de faturasizlara 4bucakg kampanyası ile 4 GB veriyorlardı arkadaşıma da verdiler ama ben mesaj attım bilgilendirme mesajı gelecek diye mesaj geldi, 1 saat sonra "işleminiz gerçekleştirilememiştir" diye mesaj attılar dalga mı geçiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 4g hızlıdır eyvallahta 4gb yeter mi bana 3g de iken 3 gb zor yetiyo genelde aşıyorum. daha yapmadım. Baktım turcellde çok pahalı yüksek netler uygun olanı var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Achambo
Bir de faturasizlara 4bucakg kampanyası ile 4 GB veriyorlardı arkadaşıma da verdiler ama ben mesaj attım bilgilendirme mesajı gelecek diye mesaj geldi, 1 saat sonra "işleminiz gerçekleştirilememiştir" diye mesaj attılar dalga mı geçiyorlar
Dostum neden dalga geçsinler, yoğunluk olduğunu biliyorsun olur böyle şeyler tekrar göndermeye devam etsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Whoracle1905
hocam 4g hızlıdır eyvallahta 4gb yeter mi bana 3g de iken 3 gb zor yetiyo genelde aşıyorum. daha yapmadım. Baktım turcellde çok pahalı yüksek netler uygun olanı var mı ?
Uygun fiyat var 3 mesaj önce attım linki :) -
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
quote:
Orijinalden alıntı: Achambo
Dostum neden dalga geçsinler, yoğunluk olduğunu biliyorsun olur böyle şeyler tekrar göndermeye devam etsin.
Yoğunluk var ona sözüm yok tamam ama isleminiz gerçekleştirilememiştir ne demek. Mesaj atmasa beklicem düzgünce şimdi bilmiyorum nr olcak. Ayrica 1 günü geçti mesajı atalı tekrar yolladim talep alınmıştır tekrar olmaz fln yazdılar. Bir de 2 arkadaşıma geldi paket bana gelince yoğunluk mu oldu yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 3 Nisan 2016; 2:09:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güzel soru
avea nın hızı arttı da çekimi ne alemde o konuda yorum yazan yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalkahvesi82 -- 3 Nisan 2016; 2:11:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ay.oz
Turkcell 4.5g 300GB lik paket yapmış Aylık 500 TL
https://www.turkcell.com.tr/internet/cepten-internet/buyuk-internet-paketi?place=internet_category
hız tutkunları koşar artık buna
-
quote:
https://www.turkcell.com.tr/internet/cepten-internet/buyuk-internet-paketi?place=internet_category
Al bide burdan yak :D Şaka gibi ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Parası olan için harika bir paket.300 GB 200 mbit internet.Maşallah. -
valla giden gitsin ben gitmem telefonda 150 200 hızı ne yapacak millet çözemedim bana gelen bazen 46mbps yada 36 yeter
yeterki fiyat uygun olsun vodafonda gayet uygun
-
quote:
Orijinalden alıntı: RowneSM
quote:
Al bide burdan yak :D Şaka gibi ya
Şaka gibi birde benim göz bozuk 30 GB 50 tl gördüm 0 ları eksik görmüşüm az kalsın alıyordum.
-
iyi ki almamışsınız hocam yazık olurmuş hiç gerek yok öyle birşeye -
Yurt disinda 87mbps upload hizim yurticinde 1mbps ustune cikmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budu77 -- 3 Nisan 2016; 2:26:01 >
quote:
Orijinalden alıntı: tufancan82
Güzel soru
avea nın hızı arttı da çekimi ne alemde o konuda yorum yazan yok.
Avea 900mhz 3g geçtiğinden beri çekmedigi ortamlarda çekiyor.
Daha önce gittigim mekanlardan biliyorum hiç cekmezken 3diş cekiyor
Aslında o tarz bir paket lazım bana Taşındığım bina sıfırdı 1.5 senedir internet bağlıyacak telekom en son geldiklerinde kazı izni alacaklardı 7 martta İBB den
Son görüştüğümde proje mühendisi 4 aylık izne çıkmıştı (4 aylık izin olan bir iş biliyor musunuz) 4 ay sonra tekrar uğrayacağım bu seferde kazıda arkeolojik eserlere rastlandığı için kültür ve turizm bakanlığı korumasına girer. -
quote:
Orijinalden alıntı: requiemusic
ciddi mi
Vallaha dun bı arkadas yazmıstı. Evdekı adsl ye oranla cok ıyı demıstı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: budu77
Yurt disinda 87mbps upload hizim yurticinde 1mbps ustune cikmiyor.
Hangı ulkede hangı operator ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o fiyat çok tuzlu ama.. Verdiğiniz örneğe hayran kaldım yalnız :)) 4 aylık izin olan iş varsa biz niye sürünüyoruz -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X