Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (177. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü,
2 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

39. Sırada
bugün en iyi #2
Giriş
-
Vodafone çoğu yerde böyle.berbat otesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Apk ile yükledim uygulamanın adı LteConfigs
Red mi note 2 desteklemiyor diyor 4.5G yi farklı bir ayar mı yapmak gerekiyor
-
Onu bunu bırakında Volte teknolojisi bize gelecek mi? Bilgisi olan varmı konu ile ilgili.Telefonla görüşme yapıldığında 3G'ye geçiyor.quote:
Orijinalden alıntı: kadir45700
Red mi note 2 desteklemiyor diyor 4.5G yi farklı bir ayar mı yapmak gerekiyor -
-
-
Bu 4G çıktığından beri hattım 2 kademe çekiyor İnterneti açınca baya azalma oldu yani normalde her yerde full çekerdi Turkcell şimdi bu sorun başladı herkes de böyle mi arkadaşlar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sssss5
quote:
Orijinalden alıntı: muratai
quote:
Orijinalden alıntı: fizikfelsefesi
İnternette gördüm sanırım bu konuda zirve, avm'de yapmış adam :)
Bu mesaja eklenen görseller:
giga 4.5g ne kadar çömez markalandırmadır yahu?
türk telekom giga dört buçuk g!
Hız testinde hata olmuş olabilir 555 mbit verecek altyapı kurulmadı daha? 375mbit max mevcut frekanslarla?
Yoksa avea regülasyonu kaale almayıp türkcell e ait frekansıda kullanacak şekilde micro/pico baz istasyon mu kurdu avm ye? :D
Edit: 4G + wifi birlikteymiş. 2-3 telefon destekliyor sadece bunu. Wifi den data indirirkende kotadan yiyiyor saçmalığın danişkası. Avm dışında hiç bir işe yaramaz giga şeysi.
Wifi 5ghz ac modu ve 4.5g birleşince adı giga 4.5g oluyor.
Wifi+lte iyi yani ttnet wifi noktasi ile yapilan veri alışverişi ücretsiz ve sınırsız.
550mbps testin belki 250mbps 4gdir
Baz istasyonundaki yük wifiye devretmek mantıklı. Normal kullanim esnasında veri akışı büyük ihtmal sadece wifi üzerinden oluyordur. Buda ınternet paketiniz azalmadan avmlerde sınırsız ttnet wifi kullanmak demek hemde cok hızlı :) hemde yeni teknolojisi sayesinde herşey otomatik
Sadece Galaxy S7/S7 edge ile LG G5 destekliyor bunu. Ne anlamı kaldı? iPhone asla desteklemez. Diğer android telefonlarda çok zor.
-
@Cluptechno
Bendede aynen öyle hocam bazen o tek diş bile kalmıyo türk telekom
@GRaVeYaRD16
Aynı soruyu bende sordum kotadan düşüyormuş TTNET kablolu gibi değilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musab63 -- 2 Nisan 2016; 20:58:03 >
O arkadaşı bilemem ama bende ona yakın sonuç aldım Türk Telekom ile tamamen gerçek.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
yüksek gb internetin ucuz olması hayaldir arkadaşlar unutun onu. yabancı ülkelerde de mobilde böyle. abdye bakın 3 gb 5 gb 10 gb diye artan paketler 20 30 40 50 dolar diye artıyor.3x tl. burdan daha pahalı.quote:
Orijinalden alıntı: musab63
@Cluptechno
@GRaVeYaRD16
Aynı soruyu bende sordum kotadan düşüyormuş TTNET kablolu gibi değilmiş. -
Arkadaşlar, iPhone 6 Plus kullanıcısıyım. iOS sürümü 9.3.1 ve Turkcell kullanıcısıyım. 4.5G geldi geldi telefonumda LTE veya yazıyorsa 4.5G yazısını hiç göremedim. LTE bassam bile 3G yazıyor. Telefon zaten uyumlu. 532'yi aradığım zaman "SIM kartınız ve telefonunuz uyumludur." diyorlar. Mesaj atmadım, kullandığım paket nedeniyle otomatik geçiş yaptırdılar. Zaten, Turkcell'den "4.5G dünyasına hoşgeldiniz." diye mesaj da geldi ama bir türlü kullanamadım.quote:
Orijinalden alıntı: musab63
@Cluptechno
@GRaVeYaRD16
Aynı soruyu bende sordum kotadan düşüyormuş TTNET kablolu gibi değilmiş.
Sorun nerede olabilir acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X