< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
TT hiç çekmiyordu dediğim köyde ya. Vodafone istasyonu yanmasa ne yapacaklardı bilmiyorum. Bir sürü anten kurdular, tek Vodafone sinyal verdi onlardan, garip geldi. :) |
_____________________________ |
Eskiden Turkcell de vardı hala varmi bilmiyorum maximum 100 mbps limit veriyordu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Vodafone kendini toparladı mı son zamanlarda? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraybdr52 -- 9 Eylül 2025; 17:5:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
btk nın sitesinden günlük 10 sorgulama yaparak kapsama alanını görebiliyorsunuz ![]() |
dediğiniz gibi Bende ki de 2 g de 587 Olarak görünüyor . Bunu tünelde yapmış. Tünelde 3G yi kapamışlar bu yüzden telefon 2 g ye geçince dikkatimi çekmişti . 900 mhz kapalı iken 2 gyi 1800 den vermeleri neden olabilir ki ? dışarda 900 2g kullanılıyor . |
4G deneyim mi hoş geldiniz mi bir kampanya ile 600 Mbps'e kadardı o hız. Ancak son zamanlarda kaldırmışlar ya da Bursa'da kaldırmışlar gibi, Korkmaz baya 600+ test attı. |
He he, çok doğru gösteriyor, çok. Tüm operatörler dere tepe 4G çekiyor. Telefonun acil aramaya bile düşmediği yerlerde 4.5N diyor. :D Veri tahmini veri muhtemelenç. Şu baz istasyonuna şu kadar kapsama alanı yazalım, şu mesafeye kadar şunu göstersin falan... ![]() ![]() |