Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1425. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
yettel tr de hangi şebekeden çekiyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buda güzelmiş hocam evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bodrum'da önceden çok kötüydü Türk Telekom yaklaşık 1 yıl önceye kadar
-
Bodrum’da piyasa canlı mı hocam geçen seneye göre? İnsan yok diyorlar bu sene için. Normalde Bodrum’a gidecektim de Sırbistan’a kaydırdım. Sırbistan’dan sonra 2 gün uğrayayım diyorum.
Bodrum’da TT ve VF rezalet bu arada. Özellikle sahil şeritlerinde.
Piyasa bitik hocam. Geçen seneden beter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beter olsunlar
-
Turkcell.
Tekirdağ, Saray Kentpark.
Tekirdağ, Çerkezköy otoban gişeleri.
İstanbul, Silivri, Beyciler kocaorman tarafı.
İstanbul, Silivri, Küçük Sinekli köyü.
İstanbul, Silivri, Büyük Sinekli köyü.
Tekirdağ, Kapaklı, Pınarca.
Kırklareli, Vize, Çakıllı çevre yolu.
Kırklareli Vize.
-
Aynen öyle. Konu çok da dağılmasın ama aynı tepki şu operatorlere verilse şu an kota diye bir şey konusmamis olurduk
-
-
Tarifelerde bir düzenleme yapılmazsa 5G işi operatörlerin elinde patlar gibime geliyor. Sınırsız tarife şart
5G gelecek ama kullanacak cihaz olmadığı için biraz yapıyorlar böyle şeyleri.
-
Sınırsız tarife daha fazla masraf açacağından kısa vadede var olandan kazanmayı tercih edeceklerdir. İlle de sınırsız isteyen zaten Vodafone alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 27 Haziran 2025; 2:50:34 > -
İnanıyorum ki 5G geldiğin de sınırsız tarifeler de olacak, ama insanları uğraştıracaklar yüksek ihtimalle.
Şöyle ki;
Turkcell sınırsızı yılın başların da ek paket gibi satacağını belirtmişti, kaynağı tam hatırlayamadım.
Komple sınırsız da yapar ama fiyatları biraz erişilemez halde olur, hız sınırlı sınırsız tarifeler de çıkabilir, misal 50 Mbps hızın da sınırsız tarife gibi, Türk Telekom ve Vodafone dan umutluyum, komple sınırsızı sunarlar ama Turkcell şüpheli, oda biraz daha erişilebilir olsun diye ilk başlar da 100 GB + Sınırsız Sosyal Medya gibi bir tarife ile gelebilir, sonra zamanla yukarı da yazdığım şeyler gibi sınırsız piyasasına katılabilir.
Zaten amaç internetin sınırsız olması, SMS ve Dakika 1000 adet bile olsa razıyız.
Hocam Kazancı daha yüksek neden daha fazla masraf açsın ki
Sınırsız verrmezlerse Biz de malum yöntemlere devam ederiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X