TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1394. sayfa)

-
-
-
Bu hızı miting esnasında mı verdi? Farklı bir zamanda mı? Miting zamanında vermişse çok iyi hız da...
-
-
Türk Telekom LTE-A || 2CA 30Mhz Bw || Emek, Çankaya - Ankara || Sony Xperia 5 mark 2 Cat22 (2200/200) + 5G
Türk Telekom LTE || 20Mhz Bw || Emek, Çankaya - Ankara || Sony Xperia 5 mark 2 Cat22 (2200/200) + 5G
Vodafone LTE || 15Mhz Bw || Emek, Çankaya - Ankara || Sony Xperia 5 mark 2 Cat22 (2200/200) + 5G
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
-
-
-
-
Düşüyordu yani Kalan internet miktarı 800 Mb altına düşünce yavaşlıyor 70 80 Mbps falan oluyor .
Silsüpürden 1gb geldi dün bitirdim düşmedi .Emin olamadığım için yazmadım .
-
-
Testleri nerede yapıyorsunuz merak ettim aynı bölgemi yoksa değişik bölgeler mi?. Vodafone ile sürekli bu kadar yüksek hız biraz garip geldi yoksa Apple'ın kendi modemine Vodafone'un mükemmel uyum mu sağlıyor anlamadım.
-
Genellikle aynı bölge den yapıyorum hocam, nadiren başka yerler den yapıp atıyorum.
Misal Çarşamba günü yapacağım testler de önce sırasıyla sabah saatlerin de İstanbul Havalimanın da Vodafone 5G testi, sonra da aynı gün akşam saatlerin de Azerbaycan/Bakü den hız testi atacağım İnşallah
Bence Apple C1 modem çok güçlü, Vodafone böyle ise Turkcell’i düşünemiyorum bile :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5G testlerinizi bekliyorum bu modemi merak ettim çünkü yabancı basından bazıları beğenmiş bazıları beğenmemiş ölçümlere bakınca İphone 16 ile 15 de kullanılan modemin ortasında konumlanıyor gibi geliyor. Diğer eleştiriler ise bazı 5G bandlarını desteklemediğini okumuştum.
-
-
Çok beğendim ben şahsen, telefon her yönüyle çok güzel.
Dinamik ada dışında Düz 16 dan farkı yok bence, fotoğraf ve video çekimlerini de bir o kadar beğendim.
Çarşamba günü 5G testi geliyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X