TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1312. sayfa)

-
-
3GB lık tarifeyeye geçtim 43 Gb Hediye aldım Bu bonkörlük başka operatörde yok 😀
Kullanım haklarından biri bitmeden diğerine geçiyor anladıkta 3 haktan birden yemeyi nasıl beceriyorsun ey Vodafone
Onu geçtim Tarife hakkı dururken 3 Ay sonra bitecek hediyeden neden yersin Yollarımız ayrılacak seninle,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
-
Hız konusunda üzebilir ama tamamen bölgedeki yatırıma bağlı.İyi yatırım yapılmış yerlerde 100 150 mbps görebilirsiniz.Mesela benim bulunduğum yerde telekom 1 diş 4 5 mbps verirken diğer ikisi 200 300 civarı veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam eşim vodafone kullanıyor o türk telekoma geçti ben Vodafone ya şöyle diyim yaptığım hız testlerinde 50-60 mbps geride kalıyor Vodafone ki o testtide evde yapmıştım bizim ev bölgesinde 5 mbps üzerine çıkamıyor maalesef inşallah yanıltır zor zamanlarda takılarak video izlemek zorunda kalmayız çoğunlukla ec iş yerimde wifi deyim zaten dışarıda takılmadan video izleyebilirsem problem etmem gibi uygun fiyattan dolayı
-
-
Çarşıdaki 5G maalesef böyle. Baz istasyonun kablosu bakır galiba :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
İşlemcinin dowlink hızı etkilidir
Umarım 2026 da böyle hızlar sunmazlar
Frekanslarıda paylaşsana imkanın varsa
-
-
-
Hocam *3001#12345#* tuşlar mısınız band bilgilerine bakalım muhtemelen band 8den yayın alıyorsunuz..
-
Evde yaptım hocam evde sorun zaten dışarıda normal gibi biraz daha
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X