B38'i birleştiriyor mu bilmiyorum, ben de birleştiremiyordu gerçi artık birleştirecek bir şey kalmadığı için de olabilir. B38 olmayan sahalarda 5CA için B8 ile B20'ye birleştirebilmesi gerekiyor, low band CA diye geçer, o da kısıtlı sayıda cihazda mevcut. |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1243. sayfa)

-
-
Cell Mapper
Bekleriz
https://forum.donanimhaber.com/cell-mapper-kurulum-ve-ayar-rehber--151741626
-
Tek başına 900 ise gayet iyi.
-
Valla birleştiriyor mu, birleştirmiyor mu bende bilmiyorum bu yüzden direkt seni tagliyorum.
Sattım gerçi. Xiaomi 13 aldım, 8 gen2 muazzam geldi, 8 gen1 felaketinden sonra. Bunda da sanırım X75 LTE modem var ama B20 yok galiba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim geçen yaz denk geldiğim B38'ker birleştirmemişti ancak zaten B8 + B20 + B3 +B1 + B7 5CA yaptığı için de birleştirmemiş olabilir, low band CA desteği olmayan bir telefonla denemek lazım.
Hayırlı olsun. Avrupa değil mi cihaz?
-
-
Evet Avrupa cihazı. Yani ben öyle biliyorum. NetMonster'dan baktım L800 gözüküyor.
NSG'den de baktım. Band20 aynı şekilde orada da gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MobilRadar -- 20 Mart 2024; 6:33:13 >
Bizim bölgede 2600 Den çok 2100 ü Eklediler istasyona .
Önü açık istasyona bile 2600 Eklemediler 2100 Eklediler .
2100 de 15 Mhz kullanabiliyorsa Burada neden 10 MHZ tercih etmiş olabilirler ki ?
3g için kullanıyor olabilirler mi ?
-
Evet 2100'ü 3G'den tamamen temizlememişlerse ondan dolayı 10Mhz basıyor olabilirler. Turkcell de 3-4 sene önce B1'i önce 10Mhz olarak basmaya başlamıştı sonra 20Mhz olarak basmaya başladı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon nedir acaba?
Samsung Galaxy A32 LTE
Testlerini bekliyorum o zaman.
Teşekkür ederim cevabınız için.
-
-
-
-
Her zaman ki yerine görseli bıraktım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Turkcell için anladığım kadarıyla paket tipine göre hız önceliği tanımlanıyor. Faturasızda 5-10Mbps aldığım yerde faturalı olanlar 40-50 alıyordu, belki Platinium tarifedeki biri test yapsaydı aynı istasyondan 100 Mbps falan alacaktı 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X