< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1149. sayfa)

-
-
türkcell şanlıurfa
-
evet hocam u 11 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Ses performansı nasıl hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
degistirmememin tek sebebi diyebilirim efsane tek kelimeyle :) ayrica 4 mikrofonla hi-res kayit yapiyor audio focus falan var piyasada bu ozellikte telefon bulsam degistircem ama yok. asus rog phone 5 var ess9280 dac li ama su anlik htc den memnunum :)
-
-
-
nPerf’teki testler biraz şişirilmiş oluyor. En doğru testleri Speedtest veriyor. Herkeste böyle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normalde sadece Vodafone’da 4G yazar, Telekom ve Turkcell’de LTE yazardı. Sizde niye 4G yazıyor anlamış değilim, sanırım Vodafone’u ana hat Turkcell’i eSim olarak kullanıyorsunuz, 574mbpsyi de her babayiğit alamaz testinize sağlık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türk Telekom Trabzon sunucusunun kapasitesi yetersiz kalıyor olabilir. Farklı bir sunucu ile deneyin hocam.
-
O kadar fark olmaması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
nPerf’teki testler biraz şişirilmiş oluyor. En doğru testleri Speedtest veriyor. Herkeste böyle.Şişirilmiş olsada o kadar fark olmamalı, 5, 10 mbs olsa tamam derim
-
Testlerin ekran görüntüsünü aldığım anda şebeke vodafone'da kalmış o yüzden 4G gözüküyor hocam. Yoksa ana hat Turkcell ve dediğiniz gibi LTE şeklinde. Açıkçası o hızları görünce ben de şaşırdım ve havalimanı için görece kalabalık bir vakit idi test yaptığımda.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X