Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 5G HIZ TESTİ [ANA KONU] (1014. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (5 Mobil) - 9 Masaüstü, 5 Mobil
5 sn
40.601
Cevap
165
Favori
1.312.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
52 oy
Giriş

Kontrol ettim ve türk telekom uygulamasında telefonumun modeli gözükmüyor ama aynı model telefona sahip kuzenimde volte desteği kullanılabiliyor.

Sim kartını başka teledonu tak sonra kendi telefonuna tak afad mesajı gelecek gelince açabilirsin.

Yeni olduğu için sistem anca tanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cihaz Türk Telekom'un sisteminde VoLTE uyumlu olmadığı için aktifleşmiyor sistemlerine telefonu eklemeleri gerekiyor ama şöyle bir şey var kuzenimde aynı telefon var ve o da benim gibi Türk Telekom kullanıyor onun SIM kartını benim telefona takınca direk VoLTE açılıyor ama benim SIM kartımı onun telefona takınca VoLTE açılmıyor ve ikimiz telefonuda Türk Telekom'un mobil uygulamasında VoLTE özelliğine sahip olmadığını gösteriyor.

uyumlu olmadığını nereden çıkardınız ? Destek verilen telefonlarda telefonunuzun adı var .

sadece sen kendi sim kartından servisi aktif edeceksin daha sonra 2 telefonda da kullanabilirsin

sim kartı destekleyen telefonlara takın afad mesajı tarafınıza geldiği an telefonunuzu sistem tanımış olur .

ıphone telefon bulursan rahatlıkla aktifleştirebilirsin

Bugün telefonu listeye eklemeleri için aramıştım ve şu an telefonu sistemlerine eklemişler ve Türk Telekom uygulamasında telefonun modeli görünüyor ayrıca VoLTE ve Wi-Fi arama özelliğini uygulamadan açabiliyorum teşekkürler yardımlarınız için.

Telekom Sakarya'da fena değil. Ama muhteşem bir şebekeleri de yok. Düzce kadar iyi değil Sakarya'nın şebekesi ama Kocaeli'den daha iyi. Şu sıralar 10Mhz'lik 1306 EARFCN 1800, 10Mhz'lik 3200 EARFCN 2600 kurulumları yapıldığını görüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

Son 1 aydır bulundugum yerde haftada bir neredeyse geceleri 01.00 - 02.30 arası Turkcell tamamen gidiyor. Ne 2G şebeke var ne 4G.

Geçen akşam 23.45'de tamamen gitti,01.00 gibi geldi. Evde başka turkcell hatlarim var,komşuya da soruyorum doğrulatıyorum bu durumu.Yer İstanbul Şişli.

Bu sizce de bakım çalışması mı?

Neyse ki bol internetli Turk Telekom hattım da var çift simli telefonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 24 Aralık 2021; 23:25:5 >
    Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Bir bazda bakım çalışması olsa onun yayınları sussa diğer sahalardan yine 4G/3G/2G muhakkak sinyal gelmesi gerekir. Gelmiyorsa santral bazlı bir çalışma olabilir de Şişli'de kimsenin böyle bir hizmetsiz bırakmayı göze alabileceğini sanmıyorum ilginç bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 24 Aralık 2021; 23:44:31 >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

Ben de siz gibi düşündüm,daha uzaktaki istasyondan 2G bile gelir dedim ama 2 hafta önceki başvuruma,bakım çalışması yapıldı denmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 25 Aralık 2021; 3:39:28 >
    Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • İstanbul Turkcell 430 mbit
    TÜM OPERATÖRLER 5G HIZ TESTİ  [ANA KONU]

Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • İstanbul Beylikdüzü Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı...

Turkcell

Türk Telekom

• TÜM OPERATÖRLER 5G HIZ TESTİ  [ANA KONU] TÜM OPERATÖRLER 5G HIZ TESTİ  [ANA KONU] TÜM OPERATÖRLER 5G HIZ TESTİ  [ANA KONU] TÜM OPERATÖRLER 5G HIZ TESTİ  [ANA KONU] TÜM OPERATÖRLER 5G HIZ TESTİ  [ANA KONU] TÜM OPERATÖRLER 5G HIZ TESTİ  [ANA KONU]

Testler Tuzla Aydınlı OSB, şifa mahallesi ve Pendik Fatih mahallesinde yapıldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Türk Telekom Sakarya Band 3 20 Mhz + 10 Mhz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • TÜM OPERATÖRLER 5G HIZ TESTİ  [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 28 Aralık 2021; 12:35:38 >
  • Upload coştu

datalar tükendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 28 Aralık 2021; 12:35:55 >

• Hangi operatör bu

Telekom'da APN AMBR sınırından dolayı geçmez 50'yi.

Voda da ULCA var mı bilmiyorum.

• TÜM OPERATÖRLER 5G HIZ TESTİ  [ANA KONU]

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.