Şimdi Ara

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi Açık Öğretim Lisesi'nde okuyan genç arkadaşlarım bilir. Hem çalışıp hem açıktan okurken lazım olan o öğrenci kartını. Açık Öğretim Fakülte öğrencileri aynı kartı alabilirken neden Lise öğrencileri alamıyor? Diye durup sorarlar kendilerine. Bende sordum uzun süredir bu cevabı kendimde bulamadım. BİZİM NEDEN ÖĞRENCİ KARTIMIZ YOK? BİZ ÖĞRENCİ DEĞİLMİYİZ? BİZ HER KAYIT YENİLEME AŞAMASINDA 25 TL VERMİYORMUYUZ? BİZ SINAV YERİNE GİDERKEN BİLE BİNDİĞİMİZ OTOBÜSE GİDİŞ GELİŞ 4TL VERMEK ZORUNDAMIYIZ? Herkesin bütçesi kısıtlı, kimi verebilir kimi veremez ama ne olursa olsun kimse daha azını ödemek mümkünken daha fazlasını ödemek istemez.

HAYDİ AÇIK LİSELİ KARDEŞİM GÖNDER İMZANI KOY TEPKİNİ!

İMZA ATMAK İÇİN :http://imzakampanyam.com/ACIK-LISE-OGRENCILERINE-IETT-OGRENCI-KARTI-VERILSIN-imza-kampanyasi

LÜTFEN ÖĞRENCİ OLAN YADA OLMAYAN HERKESTEN RİCAM DESTEK OLSUN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodello -- 11 Temmuz 2013; 0:22:38 >

• Paso aldim ben?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayene06

Paso aldim ben?

Açık Lise Öğrencisi olanlara hiç bir şekilde indirimli iett kartı verilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazçikolata

quote:

Paso aldim ben?

Ankaradayim damgali bandrollu pasom var.

Istanbul icin gecerli sanirim.

• quote:

quote:

quote:

Paso aldim ben?

Maalesef evet, İstanbul'da verilmiyor. İzmir ve Ankara'da en azından 13 dönemlik veriliyor. Lütfen destek olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

quote:

quote:

quote:

Paso aldim ben?

Maalesef evet, İstanbul'da verilmiyor. İzmir ve Ankara'da en azından 13 dönemlik veriliyor. Lütfen destek olun

Alıntıları Göster
    Ogrenciyim halden anlarim
    Destek

• quote:

Ogrenciyim halden anlarim
    Destek

Teşekkürler hocam, hem okuyup hem çalışıyorum, Her ay akbile 120 tl koymaktan gına geldi yarı yarıya indirip 60 tl ile harçlık yapmak var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam Karabükte yaiıyorum sadece bir münübüsço hariç kimse sıkıntı yapmıyor öğrennci belgesini yalnız açık öğretim üni lise farketmez ikisindende tam parası alınıyor. Ben liseden yeni mezun oldum açık değii normal eskiden kalma A4 kağıdına çıkarılmış bi öğrenci belgesi var o gıcık dolmuşçuya da onu gösteriyorum sende bi şekilde öğrenci belgesi çıkarabilirsin belki bi araştır istersen.

• Her gün okula gitmiyorsunuz ki diğer liseliler gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Her gün okula gitmiyorsunuz ki diğer liseliler gibi
    12 dönem altındaysan yasalar gereği örgün eğitim gören liseli arkadaşlarla aynı haklara sahipsin , birde talep edersen öğrenci kimliği veriyolar bu kadar tantanaya gerek yok

Ekleme : ÖĞRENCİLİK HAKKI:

Açık Öğretim Lisesinde okuyarak paso, öğrenci belgesi gibi haklardan faydalanma durumuna denir. 12 dönem ve üzeri Açık Öğretim Lisesi öğrencileri söz konusu öğrencilik hakkından faydalanamaz ancak okuma hakları kayıtlarını yeniledikçe devam eder.

Kaynak :http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=110

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miranda Kerr -- 11 Temmuz 2013; 0:41:41 >

• Sen 25 tl veriyorsun biz 250 tl veriyoruz ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miranda Kerr

12 dönem altındaysan yasalar gereği örgün eğitim gören liseli arkadaşlarla aynı haklara sahipsin , birde talep edersen öğrenci kimliği veriyolar bu kadar tantanaya gerek yok

Açık Öğretim Lisesinde okuyarak paso, öğrenci belgesi gibi haklardan faydalanma durumuna denir. 12 dönem ve üzeri Açık Öğretim Lisesi öğrencileri söz konusu öğrencilik hakkından faydalanamaz ancak okuma hakları kayıtlarını yeniledikçe devam eder.

imzaladım

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Her gün okula gitmiyorsunuz ki diğer liseliler gibi
    İzmir'de böyle ;

Kimler İndirimli Öğrenci Kartı Alamaz?
    · Açık Öğretim Lisesinde 13. dönemlerini okuyan öğrenciler ile kaydı silinmiş öğrenciler,

12 Dönemi geçmişler yararlanamiyor yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

İzmir'de böyle ;

Kimler İndirimli Öğrenci Kartı Alamaz?
    · Açık Öğretim Lisesinde 13. dönemlerini okuyan öğrenciler ile kaydı silinmiş öğrenciler,

12 Dönemi geçmişler yararlanamiyor yani :)

Alıntıları Göster
    HER KAYIT YENİLEME AŞAMASINDA 25 TL

Dalga mı geçiyosun birader. Çok para veriyomuş gibi bi de zorunda mıyız demiş. Ben her dönem 800 lira para bayılıyorum devlet üniversitesinde.
  • mantıken aöf okuyanlara da verilmemesi lazım (ben de aöf öğrencisiyim) yada en azından yaş sınırı falan getirilmeli...ya da iett buna bir yaş sınırı getirmeli mesela 30 yaş altı herkes indirimli olsa. sonuçta o yaşlardaki insanlar paraya en çok ihtiyacı olan insanlar ama bizde nerde böyle devlet anlayışı, bu tip olaylarda meclisteki üçkağıtçı mebusların eline bakıyoruz ancak. bu arada moral bozmak gibi olmasın ama bu imza siteleri bugüne kadar hiçbir başarı gösterebilmişler mi merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

Izmir ve Ankara boyle sanirsam, İstanbulda boyle bi durum yok

• quote:

Paso aldim ben?

Hayret kimse takılmamış buna :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahama1100yzf

quote:

Paso aldim ben?

Alıntıları Göster
    Ankara'da yaşıyorum güzel kardeşim Allah seni inandırsın 5 yıl önce aynı sorunlar ile uğraşıyordum.dikmen caddesini bilenler halimden anlar.oradan yürürdüm kızılaya.rezil bir ulaşım sistemi vardı bir de aylık 650 lira maaş alıyordum garsondum bir yerde.onun da 300 ü direk gidiyordu.350 ile ay geçmez zaten.baktım hergün 4 tl verirsem ben batıyorum.yürüyordum.indirimli dolmuş zaten yok.otobüste de burada paso zorunluluğu var.fiyatlar arttı da arttı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KolpaTayfun

Ankara'da yaşıyorum güzel kardeşim Allah seni inandırsın 5 yıl önce aynı sorunlar ile uğraşıyordum.dikmen caddesini bilenler halimden anlar.oradan yürürdüm kızılaya.rezil bir ulaşım sistemi vardı bir de aylık 650 lira maaş alıyordum garsondum bir yerde.onun da 300 ü direk gidiyordu.350 ile ay geçmez zaten.baktım hergün 4 tl verirsem ben batıyorum.yürüyordum.indirimli dolmuş zaten yok.otobüste de burada paso zorunluluğu var.fiyatlar arttı da arttı.

Şikayetvar.com'da Milli Eğitim Bakanlığı'na 728 Şikayet gelmiş sadece 1 cevap var. Bu kadar sorumsuz rezil bir kurumdan ne beklenirki
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahama1100yzf

quote:

Paso aldim ben?

Alıntıları Göster
    Anlamadim?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.