Şimdi Ara

tum mesleklere bitti diyen tipitip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • belirttigim gibi bu tiplerin agzina agzina vurmak geliyor guzel kardesim madem isin icinde degilsin neden insanlarin umudunu kiriyosn adam girmis bogazici bil. atiyorm dallamanin teki cikip bilg. muh. olecek diyor bu cocuk bosuna mi yazdi veya makineye ayni muamele odtu akine yazan bosuna mi yazdi hadi onu gectim ulan 21. yy dayiz makine nasil bitsin ayi demezler mi adama cok bos tip var coook



  • Ucuz iş gücü nedir bir araştır bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çeğiddeççi

    Ucuz iş gücü nedir bir araştır bakalım.

    muhendislik yazan kisiler cogunlukla hayallerinin pesinden kosan insanlardir benim kucuklukten beri hayalimdi yazdim simdi bu adam aptal mi puani yeterken tip yazmadi calisacagina basaracagina guvendigi icim muh. yazdi calisan hayalleri ugruna cabalayan herkes meyvesini alir
  • bunu diyenler kaç yaşında, ne mezunu, hangi sektörde hangi konumda çalışıyor, junior mı / senior mu, aylık geliri nekadar ?, şu hayatta hangi başarılara imza atmış.
    mühendisliği ve tıpı nekadar biliyor ? diye sorup sonrada ağzım dışımda başka yerimle gülüp geçeceğim hadise... yahu bırakın arkadaşlar bu tiplere kalırsa yaşamak bile bitmiş, gidin bi intahar mektubu yazıp geberin, ülkeden bir vasıfsız parazit daha eksilmiş olur cidden baygınlık geçireceğim.
    kendilerini birşey başaramıyorlar sonrada millete çamur atıyorlar, meyve veren ağaç taşlanır misali...

    varsa bir hedefinizin, çalışın-çabalayın-emek verin sizde başarın ve kazanın bukadar basit, kedi erişemediği çiğere mundar dermiş sizinki de o hesap. başarılı arkadaşlarınızın üzerinden polüm yaparak, herşeyi karalamaya çalışmayın, insanlarında aklını bulandırmayın YETER!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narcissus34 -- 31 Temmuz 2014; 16:37:40 >




  • Cahillerin çok oldugu bir ülkede her kafadan duyulan bir ses.

    Hatta kimisi o kadar cahil ki şimdiye kadar kurandan başka kitap okumadı halde hatta gazete bile takip etmedigi halde her b*ku bildigini iddaa edip insanların geleceklerini bile etkileyecek derecede konuşur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MatreV

    Cahillerin çok oldugu bir ülkede her kafadan duyulan bir ses.

    Hatta kimisi o kadar cahil ki şimdiye kadar kurandan başka kitap okumadı halde hatta gazete bile takip etmedigi halde her b*ku bildigini iddaa edip insanların geleceklerini bile etkileyecek derecede konuşur.


    sorma ya gecen bir tanidik sordu ne kazandin dedm makine ardindan bizim akraba da kazandi bos geziyor cevabini verdi bu tiplere ne desen bos calismayan adam tabi bos gezer kendini gelistiriceksn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.