Bildirim
tüm kartlara uyumlu anakar tavsiyesi!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
50-60 $ guzel ankart biraz zor sanki
-
dostum şöyle bi baktımda en kötü anakart 70 dolar + kdv falan. güzel bi anakart 120 - 160dolar + kdv civarlarında. senin dediğin gibi her ekran kartına ve her rame uyumlu anakart diye bişey yoktur. eğer son teknoloji ekran kartı ve ramlere uyumlu anakart istiyorsan en az 100 doları gözden çıkartacaksın. o fiyata bulman bile zor olabilir -
quote:
Orjinalden alıntı: geniuspredator
arkadaşlar ben anakart almak istiyorum fakat hangisinin tüm ekran kartlarına ve ramlera uyumlu olduğunu bilmiyorum.Şöyle 50 60 dolarlık güzel bir anakart tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
http://www.asrock.com/index_english.html
asrock un PCI - e 16
agp 8 x li bir modeli var -
quote:
Orjinalden alıntı: bjv16
dostum şöyle bi baktımda en kötü anakart 70 dolar + kdv falan. güzel bi anakart 120 - 160dolar + kdv civarlarında. senin dediğin gibi her ekran kartına ve her rame uyumlu anakart diye bişey yoktur. eğer son teknoloji ekran kartı ve ramlere uyumlu anakart istiyorsan en az 100 doları gözden çıkartacaksın. o fiyata bulman bile zor olabilir
+1 -
quote:
Orjinalden alıntı: samurcom
quote:
Orjinalden alıntı: geniuspredator
arkadaşlar ben anakart almak istiyorum fakat hangisinin tüm ekran kartlarına ve ramlera uyumlu olduğunu bilmiyorum.Şöyle 50 60 dolarlık güzel bir anakart tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
http://www.asrock.com/index_english.html
asrock un PCI - e 16
agp 8 x li bir modeli var
asrocku önermemin sebebi hem ucuz hem de asus un yan sanayisi..
60 - 70 $ a zaten kalite araman yanlış..
combo boardlar var
-
benim bildiğim ECS anakartlarda(478) pin.........ddr333 ve sd ram desteği war o kadar -
oldum olası tüm işlemcilere de uyumluluk isteseydin -
hem AMD hemde intel calısdırsınmı arada belki ikisinide denemek istersin... -
quote:
Orjinalden alıntı: diablosredeyes
hem AMD hemde intel calısdırsınmı arada belki ikisinide denemek istersin...
öyle bir board var.. hem AMD hem de İntel i çalıştıran.. ( aynı anda değil tabiki ) -
böyle bir anakart yapım aşamasında -
quote:
Orjinalden alıntı: fagrusovic
böyle bir anakart yapım aşamasında
var zaten -
slm arkadaşlar
Bende Gigabyte GA-8S648FX-775(-C) Model bir anakart var. Bu kalite olarak nasıldır? Bundan 3 ay önce orta halli bir bilgisayar niyetiyle topladım.Ama ekran kartının Galaxy 128 mb fx 5200 olduğunu ve bu ekran kartının pekde tavsiye edilmediğini forumda okuyunca anakart hakkında bilgi almak istedim
Teşekkür ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: samurcom
quote:
Orjinalden alıntı: fagrusovic
böyle bir anakart yapım aşamasında
var zaten
bi link verirmisin? -
ben mi? :) -
bana yardım edecek biri yokmu? -
bilgi için saol kardeş elime salık
. -
http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8S648FX-775-C.htm
quote:
Orjinalden alıntı: kyibe
slm arkadaşlar
Bende Gigabyte GA-8S648FX-775(-C) Model bir anakart var. Bu kalite olarak nasıldır? Bundan 3 ay önce orta halli bir bilgisayar niyetiyle topladım.Ama ekran kartının Galaxy 128 mb fx 5200 olduğunu ve bu ekran kartının pekde tavsiye edilmediğini forumda okuyunca anakart hakkında bilgi almak istedim
Teşekkür ederim
-
FAGRUSOVİÇ arkadaşım link için teşk ederim.ama Bırak anakartın ingilizce anlatımını,ben forumda konuşulan türkçe ayrıntıları anlamayacak kadar amatör bir kullanıcıyım.Hani herkes anakart hakkında farklı yorumlkarda bulunuyor.Ben sadece iyimi kötümü orta hallimi öğrenmek istemiştim.Yinede teşk ederim -
fena bir kart değil aynısının 478 pin olanını 2. el forumdan 40 ytl ye almıştım.
Benzer içerikler
- g sync nasıl açılır
- gpu 100 kullanıyor
- ruxim nedir
- ssd önerisi
- gigabyte garanti sorgulama
- 5060 ne zaman çıkacak
- nvidia rtx
- snapdragon 8 elite
- rtx 5050 laptop
- mediatek dimensity 9300+
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X