Şimdi Ara

TÜM İX35 KULLANICILARIN DİKKATİNE...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesajlarımız iki ayrı başlık altın da bölünüyor, sizlere bir iki önerim olacak, birincisi "İX35 KÜLÜBÜ" yada "İX35 FORMU" diye bir başlık açalım ve paylaşımlarımızı bu başlık altın da yapalım böylece birbirimizle daha çok iletişim halinde oluruz ikincisi de en kısa zaman da bir tanışma organizasyonu düzenliyelim, bu konuda'ki yorumlarınız duymak isterim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun Uçar -- 28 Şubat 2012; 0:56:50 >

• hocam bunları ana konudan devam edelim mesaj sayısının çok olduğu az olan topickede diğer forumdan devam edelim gibi bir uyarı mesajı yazaloım

dur bir yazıvereyim :)
    organizasyon konusunda ben varım spocularıda çağırırız. onlarda kardeş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoppix

hocam bunları ana konudan devam edelim mesaj sayısının çok olduğu az olan topickede diğer forumdan devam edelim gibi bir uyarı mesajı yazaloım

dur bir yazıvereyim :)
    organizasyon konusunda ben varım spocularıda çağırırız. onlarda kardeş :)

valla bana uyar hocam, ikiye bölünmeyelim istiyorum hocam hem takibi zor oluyor hem de dağılmayalım...
  • su organizasyonu bir yapamadık...! Ankaradakiler bizden once yapacak...:)
  • Valla büyük bi heyecanla bu buluşmayı bekliyorum, aslın da arkadaşlar bunun bi tadını alsalar...:)..diğer forum da yaptığımız buluşmalardan görüntüler, özendireyim biraz...:).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun Uçar -- 18 Mart 2012; 12:16:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.