• Telefonlar 8GB 1.1.3, sıfır hiç açılmamış ambalajında Iphone’lardır. • Telefonlar Amerika’daki Apple Store'dan tarafımızdan alınmıştır. • İsterseniz IPhone’nunuzu ambalajı açılmamış bir şekilde de alabilirsiniz.
• 799 YTL’lik ücretle satınalacağınız telefonunuzda; 1.1.3 update'i Jailbraking işlemi Unlock/Telefon operatörlerine açma işlemi Installer (istenilen programların yüklenebilmesini sağlayan program) yükleme işlemi Önemli özelliklerden olan YouTUBE, GoogleMap, Itunes ve Safari (internette gezmek için gerekli program) programları tam kapasite ile çalıştırma işlemi Türkçe’leştirme işlemi
Tamamlanmış bir şekilde kullanıcıya teslim edilecektir.
• Telefonların kayıtları yapılmamıştır. Kayıt işlemini bir pasaport ile kendiniz yaptırabilirsiniz.
• İstanbul içinde elden teslim edilir ayrıca tüm Türkiye’ye kargo yapılabilinir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
kaydı da yapılmış olsaymış güzel olurdu çünkü bir çok insanın imkanı yok kayıt yaptırmak için...
kardeş kredi kartına taksit yapılırmı ve elind ekaç tane var
TAKAS SECENEĞİNİZ VARMI ACABA
quote:
Orjinalden alıntı: alprak
kardeş kredi kartına taksit yapılırmı ve elind ekaç tane var
Bilinen siteler (sa.., gg) üzerinden satarak kredi kartına taksit yapabilirim. Haftasonu 1 tane sattım, 1 tane de söz verdim bugün teslim ediyorum, şu an elimde SON 3.