Şimdi Ara

TÜM CEZALI ÜYELER AFFEDİLMİŞTİR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O forum senin bu forum benim gezerken ilk defa bu ibareye rastladım.
    TÜM CEZALI ÜYELER AFFEDİLMİŞTİR !
    genel af ilan etmişler.
    Belki çok defa üzerinden geçtim görmedim ama ilginç ...

Yönetimden büyük kıyak :) Tüm cezalar affediliyor.

• Evet ya genel af çıksın bencede 200+ post üzeri olanların banı açılsın.
  • Hit kaygısı yaşayan bi forumda görülen saçma bir uygulama bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

Hit kaygısı yaşayan bi forumda görülen saçma bir uygulama bence

anladilar forum gittikçe batiyor herkezi banliyoruz ...sormadan etmeden herseyi her konuyu kafamiza gore siliyoruz...aman reyting kaybimiz olmasin diye gereksiz bir uygulama yapmişlar bence ... keşke yapmasalarmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnok10 -- 7 Ekim 2008; 17:34:25 >
  • siyasilerde af kapsamına giriyomu
  • hangi forum bu?
  • Bence bir kereye Mahsus Post sayıları 100 ve üzeri olanların banı açılsın haksız yere banlanan arkadaşlarımızda olabilir arada Hem bu hatada giderilmiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otorite! -- 7 Ekim 2008; 17:35:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Binbaşı ve üzeri rütbedekinler affedilmeli yada Küfürsüz,hakaretsiz banlanan kişiler...Dicem ama DH ile alakası yokmuş
  • ahahah çok güldüm harbi genel af
  • walla artik forumda yazişirken bile korkuyrum ya aman banlicaklar bilmemne diye ...yarbay oluyoruz yine banliyorlar..artik surekli erden takiliyorum..
  • Mert şimdi gerimi dönüyo

Nayıır nolamazz
  • quote:

Orjinalden alıntı: shinnok10

walla artik forumda yazişirken bile korkuyrum ya aman banlicaklar bilmemne diye ...yarbay oluyoruz yine banliyorlar..artik surekli erden takiliyorum..

Bir yarbayın acı itirafı.
  • açın şu serdarorcun93ü
  • :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: peterfamilyguy

açın şu serdarorcun93ü

yok aga soyleme sonra kokten 2 -3 nikini birden gomuyorlar...bide uyeler nekadar coğalmiş diyorum bazen isim listesine bakinca...demekki herkezin 3-4 tane extradan fake uyelikleri var bu gibi durumlar için oyuzden bukadar nick kalabaligi var demekki...her saniye adam banlamasalar keskede milleti boşa fakelige yonlendirmeseler...adam buyuk harf yazar banlar..sigara kullanir forumda içemezsin al sana BAN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnok10 -- 7 Ekim 2008; 17:57:34 >

• Mujim
  • suraya bak ya herkez eski niklerini geri istiyor ve foruma nereye baksam er onbaşidan yukarda rutbe yok...gerci rutbe verseler neyime vermeseler neyime...cokta lazim degil ... benim yarbayligida alsinlar taksinlar kendilerinde gerekli gordukleri yerlerine.. banlarsalarda banlasinlar bu forumun çivisi çikti artik sanirim... üye degil spy virüs ve solucanlara benzedik artik ordan oraya ordan oraya baska baska nikcler...
  • İlk önce lise çağında ki yöneticiler görevden alınmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman

İlk önce lise çağında ki yöneticiler görevden alınmalı.

hatta yönetici seçilme yaşı 25 olsun aynen siyasete atılma yaşı qibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bana Izin Yokmu

quote:

Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman

İlk önce lise çağında ki yöneticiler görevden alınmalı.

hatta yönetici seçilme yaşı 25 olsun aynen siyasete atılma yaşı qibi

ikinizede katiliyorum 25 -26 olmali...buneya...anlamadim gitti coluk cocuklar ban atiyorlar..ulen ben kendi sitemde bile yapmiyorum be..yonetici olacaklarida uyeler seçse tam olcak aslinda ama...bazilari mustesna tabiiki o bilirkişiler olrak sitenin asil sahipleri vs..hariç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnok10 -- 7 Ekim 2008; 18:25:33 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.