Şimdi Ara

Tüm bankaların güncel mevduat faiz oranları (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.810
Cevap
161
Favori
396.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarpuli

quote:

Orijinalden alıntı: dede06

şekerbank 12.50 yapmış mevduat faizini...

Nereden aldınız bilgiyi ? Şu an internet bankacılığında oran %10.5 ???

e-mevduatların tamamı duşuk bırbebır konusacaksınz mt ıle...
    .odea-burgan -fıba -abank-fınans -teb-şeker- bunlar ıyı oranlılar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d0t0p -- 12 Mart 2014; 15:20:38 >
  • enpara canımı sıkmaya başldaı artık bu tepkısızlık neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: d0t0p

enpara canımı sıkmaya başldaı artık bu tepkısızlık neden

kayın validem evini sattı 90000 tl gibi bir meblağı var. imar bankası olayında parasını zor kurtarmış. enparaya vermeyi bir türlü ikna edemedim. kaç ay %6 dan vermiş. en son 10 gün önce iş bankasından %9 dan vermiş. ağlamayana yüksek oran yok yani...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

quote:

şekerbank 12.50 yapmış mevduat faizini...

Nereden aldınız bilgiyi ? Şu an internet bankacılığında oran %10.5 ???

çok kereler yazdık,internet sitesinde yazılı olanlar tabela faizi, şuanki durum bu.şekerbank çalışanı arkadaşım var değişiklik oldukca bilgi veriyor.

Keske o kadar vakit olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odea burgan ve abank arasında en fazla faiz ve güvenirlik hangisinde acaba?enparadan 0.5 üstü fark olursa çıkacağım.birde 32 gün yatıracağım için devamlılık olacakmı bunlarda.tek seferlik yüksek olmamalı.
    bu bankalarla şubedemi yoksa tel.ilemi görüşüp oran alıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

odea burgan ve abank arasında en fazla faiz ve güvenirlik hangisinde acaba?enparadan 0.5 üstü fark olursa çıkacağım.birde 32 gün yatıracağım için devamlılık olacakmı bunlarda.tek seferlik yüksek olmamalı.

Odeabank 2001 krizinden sonra 2012 yılında bankacılık lisansı alan lübnanlı bank audi nin iştirakidir.

Burganbank 2012 yılında eurobanktekfeni satın alan kuveytli bankacılık grubudur.

Abank 2013 yılında %70 hissesini katarlı commercial banka sattı.

Yaygınlık bakımından finansbank enparaya rakip olmaları için daha çok var.

Abank mutluparam.com 32 güne %12.50 veriyor. Şube atm azlığı problem olmayacaksa geçilebilir.

• Unutmamak gerekir ki Türkiye'deki yabancı bir banka, ana merkezi bağlamaz, örneğin HSBV Türkiye batarsa yurt dısındakı de batacak anlamına gelmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Bu listede faiz oranına göre bankalar listelenmiş durumda. enpara listenin ortalarında yer alıyor.

http://www.mevduatfaizleri.com/mevduat-faizi-oranlari?order=field_faiz_orani&sort=desc

Site güzel olmuş kardeşim eline sağlık.

Güncel tutulursa herkes için çok faydalı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugurlu84

Unutmamak gerekir ki Türkiye'deki yabancı bir banka, ana merkezi bağlamaz, örneğin HSBV Türkiye batarsa yurt dısındakı de batacak anlamına gelmıyor.

Kara para aklayan hsbc batmaz ama türkiyedeki kolunun karından memnun değiller ki satmayı düşündüler bir ara.
    Sonra banka alalım büyüyelim dediler vazgeçtiler. Şimdi de büyük adım, modern hesap, concept kart çıkarıp ing bankı taklit etmeye başladılar. Hayırlısı diyelim rekabet müşteriye yarar her zaman

• quote:

odea burgan ve abank arasında en fazla faiz ve güvenirlik hangisinde acaba?enparadan 0.5 üstü fark olursa çıkacağım.birde 32 gün yatıracağım için devamlılık olacakmı bunlarda.tek seferlik yüksek olmamalı.

http://fibabanka.com.tr/tl-mevduatlariniza-ozel-1275-faiz-orani-fibabankada.aspx

Hüsnü özyeğinin bankası fibabanka 12.75 veriyor 90 gün vade ve 1 otomatik fatura bağlama şartı var.

Enparadan atak bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Monarch@

quote:

Odeabank 2001 krizinden sonra 2012 yılında bankacılık lisansı alan lübnanlı bank audi nin iştirakidir.

Burganbank 2012 yılında eurobanktekfeni satın alan kuveytli bankacılık grubudur.

Abank 2013 yılında %70 hissesini katarlı commercial banka sattı.

Yaygınlık bakımından finansbank enparaya rakip olmaları için daha çok var.

Abank mutluparam.com 32 güne %12.50 veriyor. Şube atm azlığı problem olmayacaksa geçilebilir.

arkadaş zaten cevabı vermiş,şöyle ekleme yapayım bankalar her zaman yeni müşteriye fazla,temdit yani vade bitiminde biraz daha az oranla bağlama yoluna giderler,bankalar için 3 ay sonra geri gelen müşteri yeni müşteri sayılır.32 gün vadelide devamlılık ne yazık ki çoğunlukla olamaz.
    örnek :ben büyük oranda şekerbank ile çalışıyorum şuan oran 12.50.vade bitimi günü internet bankacılığından başka bankadaki hesabıma parayı saat 8.30 gibi aktarma talimatı giriyorum.görevli arkadaş vade bitimini takip ettiğinden sabah ilk iş bu hesaplara bakıyor ve benim parayı göremiyor.telefonla beni arıyor, bende istediğim oranı söyleyip başka bir bankanın verdiğini iletiyorum.onlar bölge müdürlüğü onayı falan derken 1 saat içinde üç aşağı beş yukarı temdit faizinden fazla yeni müşteriye yakın bir oran veriyorlar.

• _Riven_ kullanıcısına yanıt
    odea eskı muşterı bıle 12,50la yenıliyo.para saglamsa yenı oran bıle verır.yeterkı konuşun yok oyle sıtesınde yazmıyo falan demeyın.
    onlar tabela
    o/n 10,-10,5 olması lazım odeanın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monarch@

quote:

http://fibabanka.com.tr/tl-mevduatlariniza-ozel-1275-faiz-orani-fibabankada.aspx

Hüsnü özyeğinin bankası fibabanka 12.75 veriyor 90 gün vade ve 1 otomatik fatura bağlama şartı var.

Enparadan atak bekliyoruz

Su asamada 12.75 dahı olsa 92 gun gibi uzun sıre baglamak kullıyen zarar olur. ek olarak Fiba hayvan gibi hesap ısletım ucretı alan AÇ bir bankadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: d0t0p

odea eskı muşterı bıle 12,50la yenıliyo.para saglamsa yenı oran bıle verır.yeterkı konuşun yok oyle sıtesınde yazmıyo falan demeyın.
    onlar tabela
    o/n 10,-10,5 olması lazım odeanın..

odea aklıma yattı gibi.abank a da uğrayacağım.ikisi yakın sayılır.13 için konuşacağım.
    odea günlük hesap mı bu %10 olan.yoksa repo işlemimi?hesap işletim ücreti kaç ayda bir kaç tl?onuda konuşmam lazım.gerekirse aç kapa yaparım ancak uğraştırıyor işte insanı.finans yazıyla bu masrafı önlemişti zamanında.

• Yarın vade sonum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla faizlerin daha nekadar artacağı meçhul. Ben buyüzden uzun süreli bağlamıyorum. İki üç hafta önce de yazmıştım. Finansbankla çalışıyorum. Hiçbirisi babamın bankası değil hangisi işime gelirse oraya geçerim. Busefer aldığım rakam 50gün için 12.25. Geçenlerde bağladım yine parayı.

Bu arada aynı bankayla uzun süre çalışmanın ve bankadaki çalışanlarla kanka olmanın avantajı; hesap işletim ücreti ve bilimum ücreti vermiyorsunuz. Bugüne kadar hiçbir hesabımda hesap işletim ücreti vermedim yazıyorlar ücreti, netten görüp gidip sildiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 13 Mart 2014; 23:26:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Yarın vade sonum

benim de, 1-2 tlf edip artık neresi uygunsa bağlayacağım. enparadan eft nasılsa ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Yarın vade sonum

benim de bakalım neyapacağız...
  • günlüğe atıp bir süre beklerim.
    çünkü şu durumda enparanın halen faiz mudahelesinde bulunmaması çok manidar..
    0,75 yapması lazım. (en az)
  • piyasada en yüksek 12.75,enpara en yüksek olmaz,belki 12,25 ama seçime kadar böyle gider faizler...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.