Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (73. sayfa)

-
-
Aynı durumdayım hangi ilçedesiniz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hediye notu isteyenlerinki daha geç geliyor sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apple ile konuştum. Anladığım kadarıyla Yakında Ulaşacak ibaresi çeviri hatası yanlış algı yaratıyor diye geri bildirim verdim, yine ilk verilen tarih olan 14-21 Aralık tarihlerini baz almalıymışız. Ek olarak benim ürünüm 26 Aralıkta Çin'den gönderildi. UPS sitesinde hala orada gözüküyor ancak Apple bu sabah TR'de gümrük sürecine girdiği bilgisini verdi. UPS sistemi 24-48 saat gecikmeli bilgi verebiliyormuş.
-
24 ekim 13pm siparişi bu sabah geldi.
Apple'dan renkleri denemek için aldığım siyah silikon ve koyu kiraz deri kılıfları eğer kadıköyde elden almak isteyen olursa zam öncesi aldığım fiyattan (silikon 500 deri 530) vericem.
-
-
Ups kargonun sayfasına girip takip numarasını yapıştırın. Daha güncel halinde görebilirsiniz siparişinizi. Apple sitesinden Ups bağlantısı çok sağlıklı ve anlaşılır değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah sabır versin hocam. Şubeyi bas al telefonu artık bence. Ben de UPS'in telefonumu hangi şehre göndereceği belirsizliğiyle bekliyorum 2 gündür.
-
appledan bugün adresimi merkez ilçe olarak değiştirdim teslimat tarihim 14-21 aralıktan 17-24 aralık a çıktı. şimdi sipariş veren biriyle 16 17 gün bekleyen biri nerdeyse aynı tarihte teslim alacak dedim haklısınız diyor. mağdur oluyoruz eski sipariş verenler olarak.
-
Siz müşteri hizmetleri ile görüştünüz sanırım.Bende aynı durumdayım 3 haftada hazırlanabilen sipariş neden 13 gündür bekliyor?
Ben mağdur edeceklerini sanmıyorum.
Haftaya tüm eski siparişleri göndereceklerini düşünüyorum.
Kargolarda çözülmesi gereken ilk şey, maddi boyutuna göre aciliyet ayarlamaları şart.
Aşağı yukarı 25 bin TL bir cihaz, ne olacağı belli olmayan şubede rehin tutuluyor.
O kadar süre bekledikten sonra sorunlu gelse neye yarar. Değişim desek yine bekle allah bekle.
Arkadaş’ı takip ediyorum konu içerisinde, Kargosu İstanbul turu yapıyor resmen. Böyle bir saçmalık olamaz.
Edit: 3 km ötemde UPS Kargo, Apple diyor buradan bildirim geçeceğiz ancak yarın elden alırsınız. Kardeşim sabah 08’de ürünü almışsınız zaten. Merkeze illa kargo dağıtıyorsunuz. Bu bekletmek ne için?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppobelter -- 30 Kasım 2021; 13:43:46 >
Şişli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi şube teslim edecek teslim edilmedi mi hâlâ?
-
Hocam gözünüz aydın iyi günlerde kullanın darısı bize Appledan çektiğimizi çektik sıra UPS da cumadan beri İstanbul içi kargo getiremediler
Hocam çok sevindim. Gözünüz aydın. Güzel günlerde kullanın. İstanbulda mısınız?
-
-
Hocam Ankara. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
@1ultrAslan0 Hocam size de çok teşekkür ederim. En kısa zamanda elinize ulaşması dileğiyle.
-
Hayırlı uğurlu olsun gerçekten emek verdiniz bu konuya.Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X