Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
308.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akin

Ben 16 Kasım’da verdim siparişimi,bir gelişme olursa buraya yazarsanız makbûle geçer.
    Dün 3 Kasıma kadar hazırlık kısmına geçti bugün gelişme oldukça arkadaşlar paylaşır bilgi paylaşımı yaparız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • her geçen gün alım gücümüz azalıyor

• ReXionn kullanıcısına yanıt
    Sözleşmem bitsin yurtdışına atacağım kendimi,2023 de bitiyor zaten.

• 8 Kasım’da verdiğim siparişim gönderime hazırlanıyor olarak güncellendi tahmini kaç günde kargoya veriliyor bilginiz var mı

• Batuhan1923 kullanıcısına yanıt
    Tahminimce 12 Aralıkta elinize ulaşır.

• |DL| kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam benim dün tahmin ettiğiniz gibi bugün gönderime hazırlanıyora geçti :) 5 kasım siparişim

• quote:

Orijinalden alıntı: cutek

merhaba hocam benim dün tahmin ettiğiniz gibi bugün gönderime hazırlanıyora geçti :) 5 kasım siparişim
    Hayırlı olsun hocam. En kısa zamanda elinize ulaşır umarım. Bugün de o zaman sipariş güncellemeri olacak. Bakalım arkadaşlar paylaştıkça takip ederiz.

• Hocam biraz geç olmuyor mu ne kadar zaman sonra kargoya veriliyor 2-3 gün içinde değil mi

• 18 kasım tarihli iPhone 13 ne zaman hazırlanma aşamasına girer tahmininiz var mı

Başkalarının siparişlerine göre değerlendirdim.

cihazınız neydi benim 13 pro max hala gönderime geçmedi 4 gündür hazırlanıyorda. 22 ekim siparişi

• exzomy E kullanıcısına yanıt
    iPhone 13 128 gb

• Maşallah…

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

• Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

kargoda son durum bu paketiniz teslim sürecin de diyor bugün teslim ederlerse harika ve inanılmaz olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ReXionn

18 kasım tarihli iPhone 13 ne zaman hazırlanma aşamasına girer tahmininiz var mı

Bu hızla devam ederse en geç Pazartesi gibi gözüküyor. Değişken durumlar dışında.

• ppobelter kullanıcısına yanıt

hocam iphone 13 pro 256 gb daha mı ucuz yeni fiyatla soruyorum bana mı öyle geliyor

• kıralkont kullanıcısına yanıt
    Yok hocam : 16.999 İlk fiyatı
    21.199 yeni fiyatı

• Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

bu kadar hızlı beklemiyordum dün gönderildi dedi bu gün teslime çıktı valla şaşırtın beni ups

• kıralkont kullanıcısına yanıt

hocam hayırlı olsun bende hala gönderi hazırlanıyor diyor umarım bugün gönderirler

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.