Bildirim
Monster Abra A5 V4.1 Klavye Tuşları

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
turbo fan - web cam açıyor - turbo cpu - ekranı kapatıyor bende bu şekilde. -
Tıkladığım anda birşey olmuyor ha birde malesef oyunlarda düşük fps alıyorum intelin ekran kartını görüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim bendeki cihaz da aynısı. aldığım zaman çalışmadığı için firmayı aradım sordum. kısayol tuşları olduğunu ve kendi programıyla tanımlayacağımızı öğrendim. mesela turbo fan açmak için fn+1 basıyorsun ses kısmak için fn+7 ses açmak için fn+8 basıyorsun. bunun gibi veya istediğin herhangi bir tuşu M1 M2 M3 M4 e tanımlayabiliyorsun. tanımlamak için de programını indirmen gerekiyor.
monster notebook sitesinde (http://www.monsternotebook.com.tr/ABRA5V4X.html) "Kısayol Tuşları Klavye Kontrol Panel Sürücüsü" bölümündeki 2 mb boyutundaki dosyayı indirirsen kolayca yapabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti-Tez -- 29 Nisan 2015; 9:39:16 >
-
Teşekkürler dostum birde birşey sorabilirmiyim benim suanda gelişmiş ayarlarda ekran kartı Intel diye gözüküyor bu sorun sendede varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X