Şimdi Ara

Tulpar T5 GTA 5 'de Kavruluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turbo fanı açınca 65 derece falan gösteriyor sıcaklığı ama bir kaç saat oynadıktan sonra beynini zorluyor adamın turbo fanın sesi kapattığımda ise 5 dakika bile sürmeden direk 90'ı vuruyor sıcaklık 10 dakika sonra 95'e geliyor CPU sıcaklıkları normal midir bu ? varmı v1.4.1 kullanıp gta 5 oynayan sıcaklık değerlerini paylaşabilir mi turboyla ve turbosuz

• 90-95 çok fazla . Oyunu oynamadım cihazım da farkli ama hiç 80 üzeri sıcaklık görmedim şu güne kadar. Diğer oyunlarda nasıl seyrediyor sıcaklıklar ? Bir de turbo açıkken kulaklık takın o şekilde oyun oynanmaz ben 5 dk dayanamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4.1 kullanıyorum. 80 dereceyi bile zor görüyorum. 90-95 derece aşırı yüksek bir değer, termal macunu kontrol edin(veya ettirin) ve fanları bir temizleyin sorun devam ederse servise gidin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta 5 de kavrulmayan tek cihaz ps4

• ben cihazı şubatın ortasında aldım gittim baktım 4.1den kat kat daha fazla ses çıkartıyor kulaklık takmadan rahat rahat filmimi izler müziğimi dinler oyunumu sesleriyle rahat oynarım diye 4.1 yerine 1.4.1 tercih ettim ama daha 3 ay falan oldu alalı kavruluyor resmen GTA 5'de diğer oyunlarda da denicem sizin oynadığınız popüler oyunlardan varsa sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız karşılaştırırım. Şuan Far Cry 4 - AC Unity - CS GO - Witcher 2 - Dying Light gibi oyunlar kurulu
  • MikeShinoda96 kullanıcısına yanıt
    Saydığınız oyunlardan dying light kurulu bende. Dikkatli gözlemler rakamları söylerim ama 70-75 civarlarında olacaktır

• huso60 kullanıcısına yanıt
    Turbosuz oynadım yarım saat civarı dying light'ı max 89 genelde 85-87 arası gitti geldi CPU sıcaklıkları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONSTER TULPAR T5 V20.3 ANA KONU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Çok fazla . Normal sıcaklıklar değil. Sebebini bilemiyorum ama normal değerler değil bunlar

Dying light ı hangi ayarlarda oynuyorsunuz bu arada ?tüm ayarlar en yüksekte bazı sıkıntılar çıkıyor oyunda. Mesela o yeşil zehir atan canavar zehri attigi zaman çok fps düşüşü oluyor. Ben yüzden texture quality ayarını medium a düşürüp oynuyorum oyun içinde çok daha rahat oynanıyor

• en yüksek ayarlarda Dying light

GTA 'da herşey very high
    Sizde de oluyor mu anlattığım durumda o zehir üstünüze geldiğinde fps düşüşü ve ani kasma

• huso60 kullanıcısına yanıt
    Evet zehir yiyince falan anlık 20 lere düşüyor fps ama asıl sorun sıcaklıklar
    Termal macunu yenilemeyi deneyin bi. Olmazsa da servis baksın yollayın

• quote:

Orijinalden alıntı: MikeShinoda96

ben cihazı şubatın ortasında aldım gittim baktım 4.1den kat kat daha fazla ses çıkartıyor kulaklık takmadan rahat rahat filmimi izler müziğimi dinler oyunumu sesleriyle rahat oynarım diye 4.1 yerine 1.4.1 tercih ettim ama daha 3 ay falan oldu alalı kavruluyor resmen GTA 5'de diğer oyunlarda da denicem sizin oynadığınız popüler oyunlardan varsa sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız karşılaştırırım. Şuan Far Cry 4 - AC Unity - CS GO - Witcher 2 - Dying Light gibi oyunlar kurulu

Gta5 işlemciye çok yüklenen bi oyun. Güç seçeneklerinden işlemci kullanımını %95'e düşürürseniz sıkınti olmaz.

• Yanılmıyorsam v1.4.1 ile v2.6 aynı soğutma konfigürasyonuna sahip ve kasaları birbirine çok benziyor. İki versiyon birbirine referans olabilir diye düşünüyorum.
  • Bu arkadaşımız doğru söylüyor. Araştırdığım kadarıyla işlemci kullanımını %100'den düşürmek işlemcinin turbo boost'unu devreye sokmasını engelliyor, böylece ısı daha az üretiliyor. Denemenizi öneririm.
  • O durumda da performans düşüşü yaşıyorum saçma sapan ayarlarda düşük fps alıyorum oyunlarda
    Eve gidince GTA V deneyip 30 dakika sıcaklıklara bakacağım sizin için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam GTA V deneyemedim, ancak CPU'yu güç seçeneklerinden %100'e getirip AIDA 64 Extreme'de Stress testine sokmama rağmen maksimum 92 derece sıcaklık gördüm işlemcide. Bence bilgisayarınızda bir problem olabilir.
    Sn. MikeShinoda96;

Dilerseniz ürününüzü teknik servisimize gönderin. Arkadaşlarımız ürününüze genel olarak baksınlar bir problem tespit edilmesi durumunda zaten garanti kapsamında teknik servisin vereceği rapor doğrultusunda gerekli tüm yapılması gereken işlemler yapılır. Sizden ricamız yaşamış olduğunuz problemi detaylı olarak mutlaka ürün ile birlikte bize yazıp o şekilde göndermenizdir.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.