Şimdi Ara

Tüketici mahkemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kvk servisine xa1 telefonumu gönderdim servis telefonumda hiçbir darbe olmamasına rağmen darbe var diye işlem yapmadı. Telefonum darbeli olarak geri gönderdiler. Tüketici mahkemesine başvurdum, tabii oradaki bilirkişi de darbeye bakarak onları haklı buldu ve böyle sonuçlandı.
    Firmaya mail çektim, sizin kargoyu teslim aldığınızda cihazın durumunu kayıt ettiğiniz bir belge yok mu diye, elimizde başka bir belge yok diye cevap verdiler. Yani bilerek telefonu yamultup garanti dışı bırakıyorlar ve geri gönderiyorlar adiler.
    Şimdi ben aynı şikayet hakkında tekrar başvuru mu yapacağım, yoksa karara itiraz mı edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her ikiside aynı yola çıkıyor. Karara itiraz edersende, yeniden başvuru yapsanda telefonun orada yamulduğunu deliliyle birlikte ortaya koyman lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunun bir yolu var mı? Gerçekten ama gerçekten sağlam gönderdim yamuk geldi. Servis bunu yamuk aldıysa kargodan, bunu ispat etmesi gerekmez mi?

Yani nasıl çıkarım bu işin içinden?

• Dostum senin iş olmaz
    Telefon pahali birsey degilse uğrasma bile
    Ha pahali bir telefonsa bunu ispatlaman gerekir ki o da zor bir durum şu sartlarda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargodan teslim alırken telefonun hasarlı olduğuna dair tutanak tutmanız gerekiyordu diye deneyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Eazy-E

kargodan teslim alırken telefonun hasarlı olduğuna dair tutanak tutmanız gerekiyordu diye deneyebilirsin
    İşte bende de firmaya aynen bu şekilde tutanak var mı, cihazı teslim aldığınızdaki duruma ait bir rapor var mı diye mail çektim, elimizde böyle bir belge bulunmamaktadır diye cevap geldi. Ben de bu mail kayıtlarını ekleyerek karara itiraz etmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.