Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
24.492
Cevap
1.410
Favori
3.953.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
72 oy
Giriş
  • CEPTETEB den 50 k 24 ay için 1.20 oranla kullandım. 1168 tl gibi bir kesinti oldu. Aradım henüz sistemde görünmediğini ve neden iptal etmek istediğimi sordu ben de niye bu parayı vereyim ki çok fahiş bir ücret dedim. Peki yarın arayın dedi. Bakalım yarın tekrar arayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yazilimsever

Enpara kredisinin sigortasını yaptırmak için Aegon sigortayla görüştüm fakat bankanın kendi sigortalarını kabul etmediğini söyledi. Enpara vefat ve kaza için sigorta yapmış. Aegon sadece vefat olduğu için kabul etmiyormuş banka. Yakın zamanda yaptırıp iade alan var mı?
    bende 1 hafta kadar once enparadan kredı kullandım 35 bın tl 12 ay seklınde sonra aegondan polıce yaptırıp enparaya gonderdım ıncelem sonucu senın de yazdıgın gıbı sakatlık vs temınatlar olmadıgı ıcın kabul etmedı mecbut aegon polıce ıptal ettırdım
  • Geçen 17 ay önce 1.68 den çektiğim krediyi yeni kredi çekip kapatmak istiyorum . Enparada 24 ay çektiğimde 1.29 dan veriyor ve toplam maliyet çıkınca 1500 lira gibi bir avantajım oluyor . Diğer bankalarla uğraşmaya değer bir fark çıkarımı acaba . Halkbank cekmiştim şimdi gitsem tekrar çekmek istesem eskisini kapatacağım icin baya masraf çıkartırlar gibime geliyor . Yardımcı olacak varmı fikir verme konusunda

Orijinalden alıntı: eydmir

Hocam ben bu işlemi yapınca seçtiğiniz poliçenin iptalini en yakın şubemizden yapabilirsiniz uyarısı alıyorum. Ne yapabilirim:-(
    Hocam krediyi alalı 1 aydan fazla olmuşsa olabilir . Cayma hakkı ilk 1 ay geçerli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah belasını versin bu kan emicilerin. Aegondan sigorta yaptım, vakıfınki iptal olsun diye, red gerekçeleri de başka bir poliçeniz varsa iptal edilebilir denmesine rağmen, hala işi yokuşa sürüyor, e devletten yaptığım şikayete de 20 gündür hareket yok. Anlaşmış belli ki bunlar. Yokuşa sür yıldır politikası. Haram olsun ne diyelim. Aegonu da iptal ettireceğim.

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    O nasıl hayat sigortası öyle ya!!
    Ben ziraatten 90 bin kullandım.
    700₺ hayat sigortası çıktı.
    4.400 hayat sigortası ise toplam masraf 5.000i bulmuştur.
    Bu masraflarda 1.17 oran tamamen hikaye kalıyor.

Orijinalden alıntı: halil_41

O nasıl hayat sigortası öyle ya!!
    Ben ziraatten 90 bin kullandım.
    700₺ hayat sigortası çıktı.
    4.400 hayat sigortası ise toplam masraf 5.000i bulmuştur.
    Bu masraflarda 1.17 oran tamamen hikaye kalıyor.
    haklısınız valla. ancak iade alınacak olması nedeniyle mantıklı geldi bana. daha kullanmadım.burada sigoarta yaptırıp mı iptal etmek gerekiyor yoksa iptal edip daha sonra sigorta yaptırmada sıkıntı var mı ona bakıyorum. şu aşamada vakıfbank dan iyidir
    Umarım yazdığım kadar kolay ve kısa sürer 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil_41 -- 16 Kasım 2019; 13:59:53 >

Orijinalden alıntı: eydmir

Birde e devletten nasıl başvuru yapılıyor yardımcı olabilir misiniz rica etsem
    E-Devlet Üzerinden Tüketici Hakem Heyetine Başvuru işlemleri,
    -Öncelikle tabiki de E-Devlet şifresi
    -Kredi ya da kredi kartınızdan alının masrafların olduğu dekont ya da belgeler (Bunları tarayıp ya da fotoğrafını çekip bilgisayarda bulundurmanız gerekmektedir)

-E-Devlet giriş yaptıktan sonra Ana Sayfa üzerindeki Arama kısmına "Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi - Ticaret Bakanlığı" yazdıktan sonra tıklayın.
    -"https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi" sayfası karşınıza çıkar ve "Uygulamaya Git" tıklayın.
    -"Tüketici Bilgi Sistemi İşlemleri" sayfasında yer alan "Tüketici Başvuruları" tıklayın.
    -"Yeni Başvuru" sekmesinden kırmızı ile yazılı olan alanlar dolduruması gerekli yerlerdir mutlaka doldurun. (Bankaların tüm bilgileri dekontlar üzerinde ya da internet üzerinden bulabilirsiniz)
    -"Kaydet ve İlerle" ile 5 Adımdan oluşan sayfaları doldurup kontrol ettikten sonra gönderin.
    -Yaklaşık 1 ila 3 ay içerisinde sonuçlanır ve adresinize gönderilir.
    -Bu işlemler hem ücretsiz hem de evde oturduğunuz yerde çok rahatlıkla yapabilirsiniz.

Eski bir bankacı olarak tüm iadelerimi ve masraflarımı kuruşu kuruşuna geri aldım.

• Cepteteb den kesilen sigortanın iadesini talep acınca alabiliyor muyuz ? Yoksa e devlet basvurusumu istiyor onda da veya yenş sigorta yapıp yollamamız şart mı . İptal ettiren oldumu hiç ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: turko polo

CEPTETEB den 50 k 24 ay için 1.20 oranla kullandım. 1168 tl gibi bir kesinti oldu. Aradım henüz sistemde görünmediğini ve neden iptal etmek istediğimi sordu ben de niye bu parayı vereyim ki çok fahiş bir ücret dedim. Peki yarın arayın dedi. Bakalım yarın tekrar arayacağım.
    Bugün teb i tekrar aradım iptal işlemini aldı. 3 iş günü içinde iptal olur yalnız paranın hesabınıza geçmesi 1 ayı bulur dedi. Ben de 4-5 gün içinde yatıyor diye biliyorum dediğimde 1 ayı bulabilir bizim yapabileceğimiz bi şey yok dedi. Yatsın da bir ay sonra yatsın dedim artık. 50 k ya 1130 tl sigorta çıkmkş başka masraf yoktu. Onu da iade edecekler bakalım inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: krtl1903

Bende vakıf ma@aş müşterisiyim 90 bin çektim ve 114 lira halden anlayan paketi aldılar onuda bankalar Birliği ne verdim 1 ay olmadan banka yatırdı hesabıma parayı arayan soran olmadı beni ayrıca itiraz edin alırsınız parayı diyede geçen buraya yazdım
    ben 16000 çektim 735 halden anlayan paket aldılar... banka basvuruma red verdi..
    lufen nasıl basvuru yapıldıgını paylasırmısın

Orijinalden alıntı: fx500

ben 16000 çektim 735 halden anlayan paket aldılar... banka basvuruma red verdi..
    lufen nasıl basvuru yapıldıgını paylasırmısın

Alıntıları Göster
    ustelık maas musterısı olarak bunu aldılar 16000 tl 735 lıra .. 17 Ekım 2019 cektım kredıyı..

belgelerı onaylarken 735 lıra oldugunu gormedım.. onayladım banka da buna ıstınaden red verdı

cımer bu konuda yardımcı olur mu yada bır yol bankalar bırlgıl ıse nasıl basvru

• quote:

Orijinalden alıntı: feykbey

Bi zahmet konuları geriye doğru okursanız. Cevaplar mevcut.
    Sigorta iade sorularına cevap vermeyin ki belki sorar sorar giderler arama yapmasını öğrenirler.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.